reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej dziewczyny!!

Claudi szczerze mówiąc to ja też obstawiałam że ty już rozdwojona no ale widze że faktycznie maluszek jeszcze czeka

Kira a ty chyba faktycznie szykuj sie na spotkanie z maleństwem bo z tego co wyczytałam z twoich postów to tak jak w książkach napisane być może to "zwiastuny" ale może niech jakaś mamusia sie wypowie

u nas jeszcze spokój choć zaczynam odczuwać delikatne i krótko trwające skurcze a mam dopiero 35 tydzień więc dzisiaj szukam torby i zaczynam pakowanie bo to nigdy nic nie wiadomo hehe a jak maluszek zechce szybciej wyjść ? acha i jeszcze brzuszek ponoć mam niżej.. a tak poza tym to strasznie żyły mi "powyłaziły" ale to chyba od tej pogody

co tam u Madeline?? pewnie już zachwycona swoim maleństwem

reklama
Gosia - u nas na szkole rodzenia mówili, że czasami są takie bóle krzyżowe w pierwszej fazie porodu, ale jakby słuchać tych wszystkich oznak, to naprawdę wychodzi że każda z nas już w zasadzie rodzi :-D

KasiaWie przegapiłam-prosiłas zebym dala znac co i jak-niestety w najblizszym czasie nie bede miala dostepu do neta-złom jescze nie naprawiony:wściekła/y:a nie mam do żadnej z was telefonu,wiec was nie poinformuje,dopiero jak mi naprawią kompa-a nie wiem kiedy to bedzie:-(Chyba że któraś da nr fona:confused:

Kira no właśnie się zastanawiam czy skurcze przepowiadające mogą być bez twardnienia brzucha??????????:szok:może któraś wie????????

mrozik no właśnie jakby patrzeć na te objawy które opisują to wszystkie już powinnyśmy na porodówce leżeć hihihihi:-D:-D:-D

Gosia jak czytalam w róznych miejscach skurcze przepowiadajace B-H sa bazbolesne-a mnie bola jak diabli,wiec moze u ciebie są bez twardnienia brzucha:-p

Kira sama już niewiem tyle czytałam na ten temat... ja myślałam zawsze że brzuch twardnieje ale w takim razie co to jest to co ja mam???:szok::shocked2:

reklama
Do góry