reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Magda to faktycznie być może jesteś juz na finiszu?:confused: ale każdy dzień dłużej w brzuszku to lepiej dla malucha :tak: takze zaciskaj nóżki, bo może uda ci sie wytrzymać do 09.08 :tak:

Li_monka ja też własnie wróciłam ze sklepu i stwierdziłam, że dzisiaj bedzie fajna pogoda :tak: nie ma takiego strasznego skwaru, wieje fajny chłodny wiaterek jednym słowem pogoda dla mnie :tak: nie za gorąco, nie za zimno czyli coś co tygryski lubią najbardziej :tak::-):-D

reklama
Magda,Tobie łatwiej rozpoznać symptomy porodu,bo już rodziłaś,może rzeczywiście powitasz córeczkę wcześniej niż ja;-).Powodzenia.
Ja też dziś musze zaliczyć imprezę,ale u teściów,choć wcale mi sie tam iść nie chce:-(

wczoraj,z powodu bezsennosci,przegladalam terminy porodów czerwcówek,u nich rozbieżności w datach były bardzo duże,tzn większość rodzila przeważnie 18,21,24,lub 11 dni przed terminem.My się na razie naprawdę świetnie trzymamy i naszym maluszkom chyba nie śpieszno wychodzić:-D

Witajcie !!!

Magda no to powodzenia u lekarza :tak: informuj nas co i jak:-)Twój dzidziuś już donoszony więc spokojnie:tak::-D

Ja miałam wyjątkowo sopkojną noc:szok::-Dz wieczora nie mogłam zasnąć bo rozsadzało mi miednicę:wściekła/y:ale jak już zasnęłam to tylko siusiu wstawałam 3 razy i dalej spać:happy2::happy2::happy2:Dziś od rana brzuch trochę boli trochę się stawia ale myślę że to już taka norma

Miłego dnia- pogłaszczcie brzuszki:-D

Co tu tak pusto???:szok: U mnie taki skwar na dworze że strach wyjść :szok::no::-(siedzę w domu:shocked2:do tego strasznie duszno:-(pewnie jakaś burza będzie:szok:

Hej kobitki!!
Szczesliwa dzis jestesm bo slonce wyszlo!!! Robie pranie - w koncu!!

Magda trzymam kciuki, tak jak dziewczyny mowia, twoja kruszynka jest juz donoszona, takze jesli jej sie tak do mamy spieszy ...:tak:, tez jestem ciekawa co ci lekarz powie.

Syska
powodzeniea na imprezce:cool2:, musze tez dodac ze twoja statystyka odnosnie czerwcowek jest bardzo interesujaca:-D:-D, i prawda ze my sierpniowki trzymamy sie twardo.

Jedynie nasza Madeline, ciekawe co tam u niej? no i co u Viviany, Lidki, i innych dziewczyn, nic a nic sie nie odzywaja:confused:

Idziemy na zakupy to przy okazji kupie miarke, bo mi sie gdzies ta stara zapodziala:dry: , i podam swoje wielkosci, no i moze jakies zdjecia wkleic?? Kobitki pokazcie swoje brzucholki, to juz koncowka,ostatnie zdjecie.

No jestem, dziendobry wszystkim!
Juz ochłonęłam i się uspokoiłam, ale wścieklość na lekarzy to szybko mi nie minie, oj nie..

Magda no to trzymam kciuki, może jeszcze przejdą te skurcze i ponosisz do 09.08 a jak nie to życzę lekkiego i szybkiego dla odmiany porodu!!

Gosia u mnie to samo, pcha sie i rozsadza, a w nocy nie wiem ile chodze siku, bo idę jak lunatyk, w zasadzie śpiąc..hihi. Wczoraj na usg jak badał główkę to mi jeździł głowicą prawie po cipce, bo mała tak jest nisko!

No u nas nawet nieco chlodno, tzn. na długi rękaw, bo pochmurno i wieje. Ale chyba deszczu narazie nie bedzie. Zmordowane upałami zapraszam nad morze!

Witam!:-)

no Madzia następna w kolejce do rozpakowania? choc teraz to juz się trudno połapać która będzie następna:-Dbyle zadna nie zapomni telefonu zeby naisac smska:tak:
Naur nawet nie wspominaj o morzu,bo mi sie serce kraje ze nie pojechalam w tym roku,ale nie ma tego złego co by na obre nie wyszło,bo w tym czasie co mielismy jechac to non stop u was padało,wiec takie wakacje to tez do bani:dry:
a na poczatku moi rodzice jada do Sopotu,wiec moze choc oni wypoczną za mnie:-(

u nas dzis rano bylo chlodno a teraz znowu zrobilo sie duszno,juz mnie męczy to lato:sorry:

reklama
Hej lasencje !!!

kurde od wczoraj od 18 godzinki bolal mnie brzuch i krzyz cala noc:sick: i skurcze mialam:no::no: nie wiem czy mi sie czasem rozwarcie nie poglebilo bo to takie samo jak ostatnio:szok::szok: i dziecko mi sie wstawilo mam wrazenie w kanal jakby :confused: strasznie nisko jest
skurcze mialam dlugie i nieregularne a przy kazdym dziecko kopalo i pchalo sie w dol:wściekła/y: i tak pol nocy nad ranem zasnelam dopiero bo mi strasznie goraco bylo
brzuch dopiero godzinke temu mnie przestal bolec a rano mialam jeszcze 2 skurcze w odstepie 20 min.
i wszystko przeszlo:confused:

kurcze nie wiem co o tym myslec ... to dziecko moje niezdecydowane jest:-D
mialam wrazenie ze mu pechez przeszkadza w wyjsciu na swiat:-D:-D

Kira jak dla mnie to w najblizszym czasie urodzisz :tak:
ta twoja wydzielina to czop sluzowy ja mialam taki sam i tez go wiecej przy bolach i okazalo sie ze mam rozwarcie na 1 i szyjke skrucona! takze biegiem do lekaza:tak:

Do góry