reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczyny:-)
Ja jak narazie nie mam jeszcze skurczow...tylko dzis w nocy tak strasznie bolal mnie brzuch (taki ciagly bol) pojechalam do szpitala(chodziaz jak czytam o waszych bolach to widze ze dzielnie sie trzymacie, a ja panikara do szpitala po 2 godzinach bolesci:zawstydzona/y:) okazalo sie ze rozwarcie 1,5 cm:-)i wszystko pozatym ok, wiec czekam sobie cierpliwie na skurcze obnizenie macicy i czopa i tym podobne hehehe:tak:
pozdrawiam:-)

reklama
Natalia jak masz takie rozwarcie to czop juz chyba zgubilas?:confused:
czy jeszcze masz? mi przy 1 splywaja ciagle resztki ale wiekszosci juz nie mam.
ciekawe ile takich nocy jeszcze przezyjemy zanim na prawde sie zacznie:-D:szok:

z tym czopem to nie wiem do konca po ponoc on moze odchodzic tak powoli, partiami jako galaretkowaty upław, a ja jakis czas temu zaczelam miewac takie upławy, ale do konca nie wiem jak to jest z tym czopem moim:-)
pozdrawiam

Hej...zapomnialam napisac termin mam na 12 sierpnia ( wedlug usg na 6):tak:...ale licze na termin z usg heheh jakby synek urodził sie w lipcu to urodzinki bedzie mial w tym miesiacu co mama i tata:-)

No, Natalia, zmolestowałam Cie i zajrzałaś, hihi...doskonale, oby częściej!
Ja raz też myślałam że to czop mi odszedł, ale gin zbadala i jest dalej na miejscu. A poprezdnio dopiero w trakcie porodu wylazł, miałam ok.3cm rozwarcie wtedy chyba.

Tak różnie to bywa, czasem rach-ciach a czasem zaczyna sie wszystko juz miesiąc przed.

Majandra wiemy, wiemy o tej rodzicielce od Was. I trzymamy kciuki mocno za nią. A na kiedy dokładnie ona ma termin??

Elis współczuję takiej nocy. Ale Ty to trzymaj jeszcze malucha mocno w środku, niech rośnie!!

Madziara na gg Ci numer wysłalam. A co Ty się tak długo nie odzywasz?? Co u Was?

reklama
Oj, no i tak pół biedy, że nie na 27 na przykład. Ale niech mocno trzyma bobaska jeszcze chociaż kilka dni!!

Do góry