reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Claudi ja jak jestem tutaj i dzwonie do domu to taki super klimat, a kiedy jestem w domu w Polsce to po paru dniach juz mnie wiele rzeczy wkurza,czasami to tak bardzo ze mam ochote wracac spowrotem - nie dogodzisz:no: tak to jest..hihi
Z tym wypadkiem to tez niezle, co za ludzie:no:.

Aha a z tym sexem to nie teraz!! kiedy lekarze mowia ze to juz , kiedy sa problemy z urodzeniem bobo, to wtedy. nie wiem czy dobrze wytlumaczylam bo Carlo stoi nademna i mnie wkurza ze mam konczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobranoc kobitki

ola_lux ja wiem ze to ma skutkowac zaraz przed porodem ale np niekotre kobiety nie moga nic robic juz pare miesiecy wczesniej bo grozi to wywolaniem wczesniejszych skurczy i porodem a u mnie to nic.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:maly sie uparl ze sobie jeszcze w brzusku posiedzi i co mu zrobic.jak podal sie na mnie to bedzie uparty wiec pewnie jeszcze sobie poczekam az sie w koncu zdecyduje

A ja wpadłam tylko powiedzieć dobranoc:-D ale niewiem jak to będzie bo maluszek znów się strasznie na dół pcha...:szok:no cóż jakoś dam radę :blink::-D

aha ola_lux z tym pobytem w polsce taz tak mam tu to nie wiem co bym zrobila zeby jechac a jak juz jestem to nieraz po polowie dnia mam dosc rodzicow bo zawsze musza cos wymyslic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widze ze juz wszystkie kalda sie spac.ja dopiero ide do wanny i pewnie sie uloze gdzies nad ranem,tak jak wczoraj poszlam spac po 4.zycze wszystkim dobrej nocki szczegolnie chlodnej bez bolow i czestych kursow do wc;-)

Dzień dobry!
Widzę , że ja znowu pierwsza. Boże, o ja wczoraj przeżyłam, już myślałam , że bedziemy jechali do szpitala. Od jakiejś 20:30 miałam skurcze(tylko cos za krótkie mi sie wydawały) , od razu takie stawianie się brzucha nawet dośc bolesne co 5 , 4 , 6 , 5 minut. Trzymało mnie do jakiejś 1 w nocy. Wypiłam melisę, połozyłam się i uciszyło się, tzn zrobiły się mniej bolesne i rzadsze, ale mam je nadal. Wczoraj sie zawzięłam, już tydzien mówiłam , że 20- tego nie rodze , żeby nie wiem co. No i nie urodziłam, ale sama czuję , że to już bardzo , bardzo blisko. Chciałabym tylko jeszcze dzisiaj pójśc na imieniny do taty i moge jechac. Może pojedziemy dzisiaj z mężem do szpitala , tak kontrolnie do mojego gina , żeby mnie zbadał czy wszystko jest ok , bo te skurcze naprawdę mało mi sie podobają i mało są przyjemne. Zadzwonię tylko , czy akurat dzisiaj czasami nie ma wolnego, żeby bez sensu nie jechac, tym bardziej , że nie widzi mi się bez potzreby zostawac w szpitalu. Jeśli by się coś działo to mąż napewno da wam znac i będziecie wiedziały na bierząco. Do wieczora może mnie nie byc na forum, bo jak juz pisałam mam zamiar jeszcze imieniny zaliczyc. A jutro moge sobie prezent na swoje imieniny zrobic nie byłoby żle.

Pozdrowienia dla wszystkich sierpniówek i ich brzuszków.

Cześć:-)

Ojej Magda to rzeczywiście wygląda że to już tuż tuż:tak: no ale dzieciątko donoszone więc bez obaw możesz rodzić - będziemy czekac na wieści!

Ja dziś zauważyłam u siebie taką galaretowatą wydzielinę - mam nadzieję że to nie jest żaden czop bo mi jeszcze zostało min. 3 tygodnie:blink:

Wogóle zapowiada się fajna pogoda - nie za gorąco a i bez deszczu. Chciałabym gdzieś wyskoczyć na krótką wycieczkę, ale jeszcze muszę obmyślić gdzie:-p

Miłego weekendu!!!

reklama
li_monka wolałabym jeszcze te dwa tygodnie ponosic, a właściwie to tak do 9.08 , ale chyba mi sie to nie uda , chociaz cuda się zdarzaja.

Do góry