reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor ja też licze na najbliższą pełnie księżyca :tak: zwłaszcza ze przedostatni termin z usg to 29 lipiec takze pełnia 30 lipca i kto wie co sie może wydarzyć :szok::-D:rofl2::crazy:

reklama
Ja mam termin akurat na następna pełnię :-) ale przyznam szczerze, że pierwszy raz o tym słyszę i nawet nie wiem czy moje córy rodziły sie przy pełni czy nie :baffled:

Raabit 3400 to całkiem w normie, a przecież dlatego Syska miała mieć cc, bo dzidzia za duża do niej.

Ale fajnie, to juz dwie rozpakowane, kto teraz?? :-)
A swoją drogą to został tylko tydzień lipca, więc nieźle się trzymamy.

U mnie nieco spokojniej, tylko straciłam zupełnie apetyt i czasem mnie tak boli wszystko na dole, jak Elis.

Naur to chyba coś pokręciłam z osobami :szok: myślałam, ze to Syska pisała ze jej maluch jest mały? hmmmm mam już mętlik w głowie hihihi :-D

Nie to Kasia, Sylwia i ja między innymi tak pisałyśmy. Ale mi też się co nieco tu myli czasem, bo dużo nas tu a i problemów niemało.

Antylopka mamy tak samo termin :szok: nie zauwazylam :zawstydzona/y:
dla mnie by bylo super jakby ta pelnia cos dala:tak: mam juz dosc:angry:
Moja mama mowi ciagle ze urodze 1 sierpnia tak jak jej mama sie urodzila:eek:
Moze cos bedzie ?
Ciekawe na które z nas zadziala:-D

dzisiaj juz mnie taka desperacja dopadla ze patrze jakie sa oznaki bliskiego porodu i jak go przyspieszyc:sick: Ciagle mam nadzieje ze urodze na dniach i nie bede sie meczyc jeszcze 2 tyg.
Jakby moj kochany byl w Polsce to bym cos pokombinowala :tak:
ale i tak nie ma szans z takim samopoczuciem:no:

reklama
Do góry