reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Elis ale ty przecież jesteś dopiero w 36 tygodniu to dlaczego chcesz już rodzić?:baffled::szok:

Naur masz racje to Kasia i Sylwia :-p wszystko mi sie pomieszało :-D

reklama
raabit jestem juz zmeczona tymi ciaglymi bólami :sick: normalnie jestem nie do zycia
i jest ze mna coraz gorzej:no::angry:
No i nie moge sie juz dziecka doczekac. :-pAle i tak jestem na lekach wiec nic nie zdzialam. . :-(
Wiesz moze czym sie te skorcze roznia?

elis ja miałam takie bóle jak skurcze ale bez twardnienia brzucha:tak:ból jak przy okresie ale silniejszy (a może bardziej jak przy porodzie tylko lżejszy:eek::szok::-D) któraś z dziewczyn mi tu pisala że to skurcze przygotowujące do przepowiadających-o ile dobrze zrozumialam:szok::tak::-Dteraz mam skurcze przy których twardnieje mi brzuch :baffled:na początku było to tylko takie silne napięcie brzucha a teraz zaczęły być bolesne:szok::szok::eek:nieraz nawet bardzo:baffled:dziś mam takie skurcze cały dzień mniej więcej co godzinę i myślę że to są te przepowiadające...ale się zakręciłam- niewiem czy coś zrozumiesz :szok::-D

Elis no co Ty! Poczekaj jeszcze trochę, wszystkim nam jest ciężko, ale to dla dobra maluchów. Muszą podrosnąć i rozwinąć się do końca.

A jak dla mnie te bóle bez twardnienia, to oznaka rozwierania, tudzież skracania szyjki. Ale ja nie wiem napewno, bo mam zawsze z twardnieniem. Chyba,że mam ciągły ból jak na okres. Np, teraz non-stop mnie coś tam ćmi tak nieprzyjemnie.

Szyjka rozwarla mi sie i skrócila przy twardnieniu a bez nic sie nie zmienilo wiec nie wiem o co w nich chodzi...
Ja od 30 tygodnia mialam te z twardniejacym brzuchem a teraz mam tez te drugie
.:baffled::baffled: nie wiem o co chodzi:sorry2:

naur ja wiem ze musze poczekac ale modle sie zeby sie zaczelo wczesniej:tak:

gosia wlasnie to nie jest ten ciagly bol jak przy okresie ( nim sie wszystko zawsze zaczyna i konczy + silny bol kregoslupa) tylko normalne bolesne skorcze tyle ze czasem nie twardnieje mi przy nich brzuch:eek:

Witajcie po popołudniowym wypopczynku.Dzisiaj chyba jakis taki dzień, że wszystkim nam coś dokucza, ja tez mam doła ale co tam jakos muszę to przetrwać.Wysprzątałam cały domek, zrobiłam obiadek a z moim mężęm na razie mamy tzw.ciche chwile ale może to i lepiej niz jakbysmy sie mieli znowu kłocic:no:;-);-)
Elis dziewczyny maja rację, masz jeszcze troszke czasu i jedyne wyjście to uzbroic się w cierpliwośc, bo dla dzidzi kazdy dzień jest wazny:-)

Elis to ja nie wiem w takim razie.

Ja sobie miejsca znaleźć nie mogę, bo mnie boli nieprzyjemnie, apetytu nie mam i tak się snuję po kątach. Pewnei znów dzisiaj się kiepsko wyśpię. Jak widać dzień odpoczynku musi mi wystarczyć.

Janbor no jakiś dzień do d* dla nas, ale przynajmniej Syska szczęśliwa!

Kurcze jeszcze moj mi napisal ze nie przyjedzie na weekend:-(
a to oznacza ze nie zobaczymy sie wszesniej jak 16 sierpnia !:shocked2::wściekła/y::no::sad::angry::-(
Super po prosu!!! Mam juz dzis wszystkiego dosyc jamborku masz racje beznadziejny dzien:sick:
Ide spac. Milego wieczoru mamuśki:tak:

reklama
Do góry