Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny jeśli chodzi o przyspieszenie porodu to polecam... Urząd Skarbowy właśnie z niego wróciłam i muszę przyznać że ta wizyta przysporzyła mi porządnych skurczy
gosia*** nie wiem czy wczoraj pisalam o problemach z ubezpieczeniem-w szpitalu okzalo sie ze nie mam ubezpieczenie bo jestem ubezpieczona z mezem a ponoc on od 9 lipca juz nie pracuje w wojsku bo skonczyla mu sie umowa.tyle nerwow ze myslalam ze komus cos zrobie,po czym dzis musielismy isc do ubezpieczenia i wyjasnic gdzie okazalo sie ze juz wszystko w porzadkuidioci.sami robia problemy i przy tym ludzi stresuja,wiec dobrze cie rozumiem bo znajac wszystkie urzedy i to nie tylko te w polsce to potrafia umilic czlowiekowi zycie i bardzo skutecznie podniesc adrenaline
dziewczyny, chciałam nadrobić i przeczytać wszytsko co napisałyście od soboty, ale te strony się mnożą!!
Będę więc wracała jakby co do starych wątków
- urzędy to powodują skurcze nie ylko u ciężarnych, więc przyszłe mamusie powinny być zwolnione z jakichkolwiek kontaktów z paniami i panami urzędnikami
- seks a przyspieszenie porodu 50/50, albo przyspieszy albo nie;-)
Czarnulka super urodziny masz dzień po mnie:-);-) ale u mnie to raczej marne szanse, zeby sie mała jutro na świecie pojawiła, coraz częsciej mi sie wydaje, ze jeszcze troche pochodze z brzuchem
A co do urządów to ja sie tam nawet nie wybieram, bo zawsze mnie cos trafia jak musze do, któregos iść
heheheh ale napisałam urządów zamiast urzędów ale tak mnie jakos śpiaczka ogarnia więc pewnie dlatego.Chyba sie zdrzemne, bo i tak cos tu cichutko:-) dzisiaj niskie ciśnienie to pewnie wiekszośc z Was odpoczywa:-)