reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

odnosnie spojenia to rzeczywiscie moze sie rozejsc i potem trzeba po porodzie lezec dlugo unieruchomionym po porodzie.nieciekawa sprawa.znam pania ktorej sie to przytrafilo.ale mam nadzieje ze w tych czasach juz sie tak nie zdarza

reklama
raabit mowisz ze objawy moga byc juz na 2 tyg przed porodem???ja mam brzuch obnizony juz od miesiaca,czyscilo mnie juz pare razy na poczatku lipca,prawie juz 2 tag temu mialam skurcze co 5 minut i?????? jak sie maly zaparl to nie chce wyjsc wiec ja juz powoli przestaje wierzyc w te objawy.jedna je ma a u drugiej oznaczaja calkiem co innego.w poniedzialek dowiedzialam sie ze mam 3 cm rozwarcia i nawet nie wiem od kiedy i nadal nic.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec ja juz nie wiem na co mam patrzyc.a odnosnie spuchniecia to ja bylam jak byla u nas te upaly i juz tez myslalam ze pojade do szpitala bo tak jak ty,nawet zginac palcy nie moglam bo tak bolalo ale przeszlo,a obraczki nie nosze juz od 3 tygodni bo nie dam rady
kasiaWie nie tylko twoj maz tak sie zachowuje.moj tez nie chce sie mieszac jak chodzi o cos miedzy mna a tesciowa,choc powinien bo to jego mama a nie moja,ale nie daj sie.ja juz nauczylam sie mowic moje zdanie,delikatnie bo nie chce sie klocic ale powiem to co mysle
peplina witam.widze ze masz ten sam termin co ja:-);-):-D
gosia-ja plamilam troszke po poniedzialkowym masazu ale polozna powiedziala mi ze to normalne ze szyjka sie skraca i wtedy moze byc plamienie,ale jakby bylo duzo to moze idz na kontrole

z tym spojeniem to jest chyba to o co pytalam !! w ktorym miejscu ono moze sie tak rozejsc?? musze sprawdzic... to by sie zgadzalo bo mnie to rwie jak sie dzieciak do dolu pcha...:baffled:

aaaneta23 niestety nie rodze choc bardzo bym juz chciala.mama mojej bratowej jak byla w ciaza to tadzien chodzila z 3 cm rozwarciem zanim zaczela rodzic,wiec ja juz taz sie nie nastawiam na szybki porod bo chyba malemu podoba sie u mnie w brzuszku i niestety nie chce wychodzic

oo, wlasnie sie dowiedzialam ze moja kumpelka z w-wy zaczela rodzic.a termin na jutro.. miala rano delikatne skurcze, ale nie byla pewna czy to to:)
mieszkam w Aberdeen, ale nie polecam:) na kazdym kroku szlag mnie trafia. koperty kupuje sie nie na poczcie ale w spozywczym, przyrzekam!
nie bede samotna mamusia, ale tez nie zamezna. i na razie tak zostanie. Lidka to nasz 1 robaczek. jestem stomatolozka.ale wyglada na to ze do wiosny nie popracuje:)

w kazdym razie dzidzia jest tuz tuz:tak::tak::tak: fanatastycznie:-) trzymam tylko kciuki zeby Cie za dlugo nic nie meczylo tak jak biedna naur.ale naprawde strasznie fajnie ze jestes tak blisko:)

reklama
a co do Twojej kolezanki to punktualna dziewczyna:) gratulacje dla niej.zaraz bedzie mamusia.napewno wiele Ci opowie a wtedy moze cos nam przekazesz.jha tam jestem strasznie ciekawa wszystkich wrazen z porodow

Do góry