reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

jamborku ja to sie pod tym wzgledem ostatnio zaniedbuje tzn. dzialam raz na tydzien- dwa . Tez sie strasznie zawsze z lusterkiem namecze:wściekła/y: kompletnie sie nie widze:angry:
wlasnie zastanawialam sie jakby sie porod zaczal . Tak sie meczyc ze skorczami:eek:
bo na pewno nie mam ochoty na golenie w szpitalu:no:

reklama
Jeśli chodzi o depilacje to trwa to dłuzej niz przed ciaza zwłaszcza schylanie sie sprawia problem ale w goleniu jak niedaje rady i niemam juz siły pomaga mi maz:rofl2:.

Ja mam nadzieje ze ten ból jak na okres to skracajaca sie szyjka okaze sie 1 na wizycie.

Kurde przekichane z tym goleniem ja to takie akrobacje wyczyniałam dzisiaj,że szok i chyba sie musze przekonac do golenia przez męza, bo nie wiem czy drugi raz takie wyczyny przejdą:-):-)Bo do tej pory to tak jak Raabit raz na tydzien a nawet dwa ale jak wczoraj poczytalam, że Naur szaleje na zero to postanowilam tez spróbować bo to rzeczywiście duza wygoda no i wiadomo, ze przynajmniej jakies obce baby w szpitalu nie beda musiały tego robic:no:

mam dosc.w nocy myslalam ze zwariuje.niesamowite bole krzyza i spojenia,nawet nie wiedzialam jak sie mam przewracac na lozku zeby nie plakac z bolu,nawet rece,nie byly spuchniete a nie moglam zginac palcow,a jak wstalam do lazienki to w drodze powrotnej zrobilo sie cos mokro,ale okazalo sie ze to sluz przybarwiony krwia w wiekszej ilosci ale po chwili ustal wiec dalej nic
Sylwia31, Czarnula wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin,zdrowych maluszkow i lekkich porodow:-);-):-D
Magda25 nie jestem pewna ale u nas byla tu taka goraczka,chlopczyk ktorym sie zajmowalam tak mial przez 3 dni ponad 39stopni a pozniej nic i byla lekarka i powiedziala ze tak dzieci maja ze przez 3 dni wysoka goraczka bez zadnych innych oznak i ze pozniej sama przechodzi i tez wtedy biedak caly czas plakal ale faktycznie przeszlo
janbor25 ja juz wczoraj pisalam odnosnie depilacji,mnie wyrecza w tym maz bo ja juz nie jestem w stanie,brzuchol za bardzo przeszkadza,a przy okazji on ma niezla zabawe;-):-D,bardzo chetnie sie podjal tego zadania i teraz to sam sprawdza i decyduje czy juz trzeba czy moze jeszcze nie:biggrin2::-pmi jedynie zostaje depilacja pod pachami bo to nie takie ciezkie:-)

cześć :-)
ale miałam dziś akcję w nocy:sick: jak zwkle nalalam sobie kufel soku na noc, bo bardzo duzo piję w nocy. Wypiłam wszystko a tu jeszcze mi się chce pić. No więc na męża stronę na łowy;-) On miał colę (nie piję dazowanych napojów), a że nie chciało mi się wstawąc z łóżka to się napiłam. :sick::sick::sick: i masakra żołądkowa po 10 minutach!! Musiałam szybko bo toalety, potem do kuchni robić sobie herbatę, żeby jakoś żołądek uspokoić. :-( Jak to lenistwo nie popłaca! nie chiałam wstać na 2 minuty, to godzinę przesiedziałam, zanim uspokoiło się wszystko.:ninja:

Na szczęście rano jak wstałam już było wszystko w porządku:tak:

janbor25 z depilacją radzę sobie sama, z pomocą lusterka (w zasadzieto lustra).
Claudi jesteś już pewnie na ostatnich nogach, stawiam żejuz niedługo będziemy Ci gratulować zdrowego dzieciaczka:tak:

antylopka przed ciaza to ja cole pilam ''od swieta'' a teraz to mam takie smaki na naoje gazowane typu cla albo sprite ze masakra,ostatnio musielismy isc ekstra na stacje benzynowa w srodku nocy po sprite bo myslalam ze oszaleje jak sie nie napije:tak:

Natalka to nieźle sie namęczyłaś:-( masz bardzo wrazliwy brzuszek, ja to moge pic wszystko bez ograniczeń a na cole to mam szczególnego smaka ale staram sie jednak nie pić.

Claudi z tego co piszesz to wnisokuje, że chyba sie u Ciebie zaczęło w końcu cos dziać, bo to mokre co opisałas to mógł być czop. W końcu rozwarcie masz juz spore a może sie po tym baseniku i relaksie powiększyło. Kto wie:-) pewnie jako następna spotkasz sie ze swoim szkrabem:-)

reklama
mi cola smakowała tylko w egipcie, w takich małych buteleczkach oszronionych podawali....:tak::tak::tak: nic nie było tak orzeźwiającego.

teraz przez kilka dni nie będę mogła spojrzeć na żaden napój gazowany....brrr....:growl:

Do góry