mam dosc.w nocy myslalam ze zwariuje.niesamowite bole krzyza i spojenia,nawet nie wiedzialam jak sie mam przewracac na lozku zeby nie plakac z bolu,nawet rece,nie byly spuchniete a nie moglam zginac palcow,a jak wstalam do lazienki to w drodze powrotnej zrobilo sie cos mokro,ale okazalo sie ze to sluz przybarwiony krwia w wiekszej ilosci ale po chwili ustal wiec dalej nic
Sylwia31, Czarnula wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin,zdrowych maluszkow i lekkich porodow:-);-)
Magda25 nie jestem pewna ale u nas byla tu taka goraczka,chlopczyk ktorym sie zajmowalam tak mial przez 3 dni ponad 39stopni a pozniej nic i byla lekarka i powiedziala ze tak dzieci maja ze przez 3 dni wysoka goraczka bez zadnych innych oznak i ze pozniej sama przechodzi i tez wtedy biedak caly czas plakal ale faktycznie przeszlo
janbor25 ja juz wczoraj pisalam odnosnie depilacji,mnie wyrecza w tym maz bo ja juz nie jestem w stanie,brzuchol za bardzo przeszkadza,a przy okazji on ma niezla zabawe;-)

,bardzo chetnie sie podjal tego zadania i teraz to sam sprawdza i decyduje czy juz trzeba czy moze jeszcze nie

mi jedynie zostaje depilacja pod pachami bo to nie takie ciezkie:-)