reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia wszystkiego dobrego:tak:zdrowia i śliczniutkiego dzidziusia:-D

Ja mam za sobą kolejną ciężką noc:-(a teraz czuję się podobnie jak wczoraj czyli fatalnie.:no::szok:powoli nie mam już siły:eek::shocked2:kurcze co się dzieje???pierwszą ciążę przechodziłam o wiele lżej...

Miłego dnia dziewczynki:-)

Dobrze że u Madeline ok i że może dziś wyjdzie- niech się cieszy swoim skarbem;-)

reklama
A ja szukam sobie komody jakiejś ładniutkiej...:tak:dla dzidziusia oczywiście:-)to znaczy na ubranka dzidziusia hihihihi:-D

Gosia jak dziecko jest już donoszone to od razu ogarnia nas taki psychiczny spokój :tak: przynajmniej w moim przypadku tak było :-):tak::rofl2:

raabit masz rację czekam na jutro jak na zbawienie:tak::-Dale nawet jakbym teraz zaczęła rodzić to pewnie zanim by się urodziło to i tak już byłoby jutro hihi:-D

Sylwia - dużo zdrówka z okazji urodzin dla ciebie i dzidziusia

Dziewczyny, u mnie liczą donoszone dziecko jak skończy 36 tydzień :tak:. W większości poradników też tak piszą, więc ja też już jestem spokojna. Czekam jednak na sierpień, bo w końcu to ma być sierpniowy maluszek :-D, chociaż wczoraj strasznie się pchał w dół. Skurczy nie było, ale jak to gdzieś pisali, myślałam ze mi zaraz wypadnie ;-)

MROZIK dziękuję:-) U mnie w szpitalu też dziecko za dojrzałe uważa sie po skończeniu 36 tygodnia( koniec rozwoju płucek) Od tego czasu brzuszek można głaskać do woli:-D Ja też już jestem spokojna, chociaż chyba moja malutka się nie spieszy( niepunktualność po tatusiu!!!!!!!!!!:baffled:)

reklama
Jeszcze jedna dziewczyna dzisiaj świętowała, ale nie pamiętam już która :zawstydzona/y:, nawet myślałam chyba że może jej sie uda w termin trafić i dzidzię urodzić. Spróbuję później odszukać. W każdym razie dla niej też wszystkiego najlepszego :tak:

Do góry