witam !:-)
I od progu się chwalę że Emilka ma pierwszego ząbka

:-)
Z dzisiejszych nowości to jeszcze zjadła wreszcie duży słoiczek zupki, takiej z całym ryżem, kawałkami marchewki i natką pietruszki i tylko raz się zachłystnęła leciutko

;-)
Madlen Twój Wiktorek nie jedyny z tymi umiejętnościami, bo moja Emi też jeszcze nie raczkuje (chyba że do tyłu), nie staje ani nie chodzi

chociaż ostatnio z siedzenia podciąga się do stania i stoi trzymana za rączki

z siadaniem podobnie, bo siedzi pewnie ale siadanie samodzielne średnio jej wychodzi

pare razy jej się udało z brzuszka usiąść, i z boku jako tako, za to teraz ćwiczy siadanie z plecków bo potrafi pół dnia spędzić w pozycji na plecach podpierając się na łokciach w takim pół siadzie

;-)
anetamik przyjdzie czas na Twojego synka i też będzie gadał jak najęty

:-) widocznie narazie woli się rozwijać fizycznie
sierpniowa mama Emi od 2-3 miesiąca głaska mnie po twarzy bo uczyłam ją robić coś w stylu "moja moja" i głaskania po policzku (ja tak jej robiłam i wszystkie lalki i miśki)

a teraz upodobała sobie podczas picia herbatki podawanie swoich rączek do całowania

;-) życzę aby Arturkowi posmakowały zupki mamy

;-)
Nikaa o tak ! Jestem z niej bardzo dumna że tak gada, ale czasem to uciążliwe, gdy chcę z kimś porozmawiać, bądz przez telefon albo na żywo a ona musi wszystkich przekrzyczeć

:-) a o oglądaniu telewizji to wogóle nie wspominam, no chyba że jest reklama i jest nią zaciekawiona

;-)
mamcia mam nadzieję że te wakacje się udały

a gdzie byliście?
Pozdrowionka dla maluchów i ich mam !!