reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Peggy witaj na forum
Dziewczyny maja straszne tepo w pisaniu czasami trzeba poswiecic z godzinke na nadrabianie zaleglosci w czytaniu , ale za to jest bardzo milo i sympatycznie na kazde pytanie lub problem natychmiastowa odpowiedz bo zawsze ktos tu jest

Aneczka ale twoj suwaczek zasuwa:-)
To juz polowa za toba teraz z gorki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny:-) ja również witam nową mamusie:-)też jestem tu od niedawna ,ale dowiedziałam się już dużo ciekawych rzeczy:-)
dzisiaj byłam u G widziałam znowu na USG Zuzię. ruszała się i machałą rączkami ,że aż miło doktor zrobił zdjęcie 3D buzi bo akurat ładnie się ułożyła, na szczęście wszystko jest ok ciąża przebiega prawidłowo z tego najbardziej się cieszę oby tak dalej. Mam nadzieję ,że Wam dzionek minął spokojnie ,bo u mnie w pracy totalny młyn i jutro będzie podobnie :-(ale doktor powiedział mi już ,że przy następnej wizycie da mi L-4 chociaż na miesiąc ,żebym troche odpoczęła bo nerwy w moim stanie są nie wskazane:-(życze Wam udanego wieczorka trzymajcie się cieplutko papatki

No właśnie widzę że posty momentalnie się pojawiają:)z Olsztyna z Olsztyna jestem..ciekawe czy więcej jest wśród Nas olsztynianek..jeszcze nie zdążyłam przejrzeć postów,mnóstwo tego jest 1200 stron:)

cześć:happy:mnie wzięło na jabłecznik i właśnie się w piekarniku pichci:-Djuż się nie mogę doczekać aż się zrobi:-pmężuś mi pomógł i raz dwa go zrobiliśmy... mniam!

No właśnie widzę że posty momentalnie się pojawiają:)z Olsztyna z Olsztyna jestem..ciekawe czy więcej jest wśród Nas olsztynianek..jeszcze nie zdążyłam przejrzeć postów,mnóstwo tego jest 1200 stron:)
ja też z olsztyna:-)
musisz poszperać ww ustawieniach jest możliwość 40 postów na stronę:-)

to supr wrażenie były ollusiu:-)
paula za ok 2 tyg połówkowe usg:-) a znając mnie urodzę na początku lipca

reklama
Bo ja jak tak patrze na te wasze suwaczki to ja chyba ostatnia urodze bo ja na koniec sierpnia mam termin:-)
Moze nawet o wrzesien zachacze jak dzidzius bedzie leniwy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry