reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nom !!! też czułam się super!!!:-)

ale opowiem wam lepszą historie.wczoraj przyszła do mnie przyjaciółka i po drodze spotkała moją sąsiadke,z która kiedyś pracowała.no i oczywiście wdały się w gadkę no i moja sąsiadka stwierdziła że wróciłam do rodziców bo mi niewyszło a na dodatek jestem w ciąży.
ale mi się chciało śmiać jak mi to kumpela powiedziała. bo jeśli by mi nie wyszło to napewno w irlandi nie siedziałambym 3 lata,a że mojego męża wiecznie nie ma i najczęściej w nocy przyjeżdza i nadranem jedzie to go niewidzą i głupoty gadają.
oj tak to jest z tymi blokowymi plotkarami:):-)
ale było jej głópio jak moja kumpela jej powiedziała,że wróciłam bo wybrałam dziecko a nie wygodne życie za granica to tak oczyskami wywracała że szok.no i oczywiście ta się dopytywała więc kumpela jej powiedziała,że tam to do 3 miesiąca kiepska opieka i zagranicą nie podtrzymują ciąży to prostaczka nie mogła uwierzyć i tylko główą kręciła.
no to teraz dopiero zacznie się gadanie że jestem na podtrzymaniu,hheheh ciekawe co jeszcze wymyślą:):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda :-)
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon :tak:
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy :happy:

no masakra !!
a ile będzie gadania jak się wprowadze do klatki obok!!!!jezu to mnie chyba zjedzą z zazdrości!!!
hihih a ja mam to gdzieś nie mają co robić to ich sprawa:-):-)

ale chyba najważniejsze aby zlać to co gadają i tylko się z tego śmiać!!!!hehehe:-):-):-)

malinka i jak tam mus truskawkowy?????????
bo ja włsnie wcinam kluski na parze z musem truskawkowym i poprostu niebo w gębie!!!!!!!!!!!!
szkoda że tylko 2 kluseczki mam ale mus cały zjem:):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez mam wyrzuty sumienia że już tak długo siedzę przy kompie ale tak juz długo tu nie przebywałam że chce wszystko nadrobić, M wraca późno dziś do domu, po południu mam jechać do brata więc pewno w 30 min. upchnę coś w domu i dzień dziecka sobie dziś zrobię czyli nierobienie nic :)

reklama
u mnie biedronka zaliczona,ciasto sie upiekło a chlebek bedzie za 2,5 godz...tylko nie wiem czy wyjdzie bo zamiast maki pełnoziarnistej dodałam luksusową:baffled:
a co do plotkar to u mnie w bloku w lato to masakra...zbiora sie takie staruszki na ławce i nie ma czlowieka który by przeszedł bez obgadania...:crazy: nawet przeklnać głosniej nie mozna bo wielkie oburzenie sieją:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry