reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kasiu a ja bym chciała żeby miedzy nogami raczej nic nie było widać i nic nie odstawało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ja tak samo tylko ze zawsze cos tam miedzy nozkami jest jednym wisi drugim nie:wściekła/y::wściekła/y:A wiesz ze mi sie snilas, mieszkalas z nami i urodzilas dziewczynke, dalej nie pamietam co bylo:wściekła/y::wściekła/y:
Aga u mnie to pewnie tego 25 nic nie bedzie widac bo usg stare maja. Ustalilam sobie ze kolo 10 kwietnia jade na usg 3d i wtedy moze cos sie dowiem:dry:

Aga juz by mi porzadne dwuwymiarowe wystarczylo tyle ze u nas nie ma takiego porzadnego znawcy usg i i tak bym musiala jechac do miasteczka oddalonego o 25km a ze wlasnie tam jest ta babka ze sprzetem 3d i bardzo ja chwale to pojade do niej a i koszt niewielki bo 90zl. No i nie tylko o plec chodzi o zdrowie maluszka przeciez tez.
Mateuszka usg robila mi babka u nas taka fajna dokladna niedroga no i masz babo placek poszla i powiesila sie :szok::szok:No i w ten sposob nie ma u nas specjalisty:sorry2:
Aneczka ja w tym snie nawet w ciazy nie bylam, nie pamietam jak sie skonczyl moze chcialam ci dzieciaka zakosic:wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem skad mi sie takie sny biora, za duzo BB pewnie:wściekła/y:A tak na powaznie to zawsze sni mi sie ze rodze synka ale slyszalam ze sny sprawdzaja sie na odwrot takze nadzieja zostaje:-)

dzieki Kasia udało mi sie w końcu:-D
Marika ciesze sie ze pomoglam:-)Fajny suwaczek:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry