A mi sie godziny poprzesuwaly i mam jeszcze chwilke czasu, to wpadam;-) Wykorzystam te chwile cos ogarne, obiadek jakis szybki zamjstruje i lecem do Kosciola formalnosci slubne dopinac

Gdyby ktos powiedzial mi ze jest z tym tyle bieganiny i zamieszania, nie pisalabym sie na slub

zartuje ;-) cos co zbyt latwo przychodzi przynajmniej dla mnie nie ma pozniej takiego uroku

Piwonia biedulko :-( wiem jak to jest, samopoczucie gorsze, najlepiej polozyc sie do gory d..., ale obowiazki wzywaja :-( bo w koncu nikt za nas tego nie zrobi...
natt rzeczywiscie nie za ciekawie z tym netem :-) ciesz sie kochana L4 i wypoczywaj, bo pozniej nie bedziemy mialy na to czasu
Leila cos gapa za mnie dzis niesamowita :-) Gratuluje syneczka-Kubus to bardzo ladne imie :-)
Widze ze pierogami kusicie-mnam... Ja dzis mam warzywka na patelnie i lososia z sosikiem czosnkowym, do tego moze jakies ziemnaczki zapiekane w ziolach (?) :-)
Lecem Dziewczyny porobic cos niecos, bo jeszcze dzis nic pozytecznego nie udalo mi sie zdzialac