reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Laila, miezkamy w Hurghadzie.
Jak na rafy to trzeba wyjechać za miasto, ale nie ma jak Sharm albo Dahab
Jak będziecie kiedyś w okolicy to daj znać, mogłybyśmy się spotkać

witam was kobietki.
u mnie dziś jakiś zdołowany dzień:-( z moim M nie widziałam się już prawie cały tydzień:crazy: całymi dniami przesiaduje najpierw w jednej a potem w drugiej pracy widzę go pół godziny przed snem i rano zanim wyjdzie do pracy:-( całymi dniami sama w domu już mi się za nim tęskni. o jakich kolwiek pieszczotach mogę zapomnieć bo jest totalnie zmęczony i ledwo się położy to już śpi. mam nadzieję że chociaż w weekend nadrobimy cały ten tydzień;-)
w domu syf a mnie się nic nie chce tylko wyć:-(
mam nadzieję że aga szybko do nas wróci i będzie ok.
ja też miałam ochote iść do heliosa w sobotę ale jak się okazało wszystkie bilety już wykupione:wściekła/y: może za tydzień się uda

a ja lece obiad gotowac, a ze to pierogi to mi mozem troche zejsc,A tobie Fajnie Kasiu ze dzis moz gotuje.....:-) , wiec nogi w gore i lez sobie,no to do pozniej :-):-):-):-)

reklama
Hej moje KOCHANE:)

Jej nareszcie znowu moge znowu być z Wami. Wyobraźcie sobie ,że nie wiadowmo dlaczego odłaczyli nam internet ( jestesmy w iPlusie..).Ponoć mieliśmy jakiś rachunek z listopada nie zaplacowny, co oczywiscie było bzdurą, A poza tym to chyba powinni nas uprzedzić a nie tak odłączać z dnia na dzień. Podpadli mi..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za chwile z wielką przyjemnością nadrobie zaległości, bo jestem straaaasznie ciekawa co u Was?

Ja w srodę miałam gina.Z dzidziusiem wszystko wyśmienicie, moje badania też bdb:-), no i oczywiście dostałąm L4. Moj doktorek powiedział,że kobieta w ciązy to świętośc i należy się odpoczynek bezwzględu na samopoczucie, wiec L4 bede mieć do końca ciązy:)

Baardzo dziękuję za zaproszenia na Naszej Klasie. Dopiero je odczytałam. Baardzo miło:)

Tymczasem melduje się i zaczynam czytać zaległości. Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry