reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Biedny, wiem jak moj synek tez go bolal to pedzilismy nawet prywatnie bo strasznie go bolal ropien mu sie zrobil, ale nie bylo problemu zeby go przyjal lekarz

No i trzeba bedzie chyba spac isc:-)Dalej jestesmy w konkursie na prowadzeniu:tak::-D
Wszystkim co ich bola brzuszki zycze zeby do jutra przeszlo, to samo tyczy sie boli glowy:-)
Dobranoc:dry::sorry2:

Hej dziewczyny ja mam ostatnio zawrót głowy tyle na głowie i czytam z doskoku - tzn staram się generalnie wszystko ale z tym wątkiem nie wyrabiam - tak trochę piąte przez dziesiąte...ktoś jest w szpitalu? wybaczcie jeśli pytanie nie na miejscu ale nie dałam przejrzeć wszystkiego wstecz i gdzieś z wczorajszych postów z kontekstu wyłapuję...

Kasiu - zagłosowałam :tak:

no i tak generalnie dobranoc dziewczyny - postawiam się jeszcze jutro trochę nadrobić bo dziś już padam pa

i ja powiem dobranoc:-)
właśnie wróciłam ze szpitala bo od 13-20 bolał mnie brzuch i po nospach nie przeszedł więc wyruszyłam z dzidzią oki tętno 140, szyjką też,a łożysko mam na dnie:szok::-D zrobili mi mocz i morfologię tez w porządku więc w sumie nie wiadomo no nic 3*2 nospy i 3*1 magnez mam brać i jak coś jechać do szpitala. jeden plus taki że widziałam dzidziulkę w trakcie badania maleństwo łykalo i czkało boskie:-):-):-)
do jutra:-)

reklama
Witam sie z rana w dzień kobiet. Wszytkiego naj naj lepszego wszytkim przyszłym mamą.
Aniu bardzo sie ciesze że wszytko w porządku i że miałaś okazje widzieć dzidzie :)
Lece dalej nadabibać zaległości bo wczoraj mnie nie było

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry