reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam niedzielnie
i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA DLA WSZYSTKICH KOBIETEK SIERPNIÓWECZEK I NIE TYLKO
karincia wyrazy współczucia[*]
chogata co do komunii to chyba połowa juz załatwiona,pod koniec miesiaca chcemy zaproszenia roznosic i wtedy dowiemy sie kto bedzie a kto nie,jeszcze ciasta zostało mi załatwić i potem juz bedzie z górki mam nadzieje;-)
impreza wczoraj sie udała,tylko,ze ja całą przesiedziałam z migrena straszna i od rana mam powtórke i dzisiaj chyba wezme juz tabletkę,dzisna obiadek do rodzicow ,a potem do kina jedziemy
u nas tez powrot zimy,miłej niedzieli
Ania trzymaj sie,bedzie dobrze,mnie od 2 dni tez brzuch boli,ale to pewno z przemęczenia,najważniejsze ze z dzidzią oki

reklama
piwonia plus taki że widziałam moje maleństwo na dobrym sprzęcie i można było żeberka u chudzielca policzyć :-) łykało wody i czkało aż mi się mordka uśmiechała:-) piwonia a kiedy ty masz zamiar odpocząć:wściekła/y::wściekła/y: jak dzidzia cię fest skopie:wściekła/y::wściekła/y:

piwonia plus taki że widziałam moje maleństwo na dobrym sprzęcie i można było żeberka u chudzielca policzyć :-) łykało wody i czkało aż mi się mordka uśmiechała:-) piwonia a kiedy ty masz zamiar odpocząć:wściekła/y::wściekła/y: jak dzidzia cię fest skopie:wściekła/y::wściekła/y:
hahaha,na razie przestala mnie nawet miziać:-(
więc czekam na tego kopa,ten tydzień mam nadzieje,ze bedzie luxniejszy choc watpie bo mój do Gdańska wyjeżdża:wściekła/y:

Ania to twoj maluszek miał niedawno urodzinki spóźnione życzenia urodzinoweWSzsytkiego najlepszego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!

Ale dzisiaj na u mnie piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domku.
Wczoraj mielismy małą imprezkę, mam duzo do nadrobienia, ale to chyba dobiero wieczorkeim bo idzimey z M na obiad do rodziców.

Życzę wszyskim ciężarówkom miłego niedzielnego popołudnia!!!

Witajcie dziewczęta:)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Wirtualnego goździka macie ode mnie:)
My też (jak co tydzień) obiad u rodziców zaliczamy także wpadnę dopiero jutro.
Karincia moje wyrazy współczucia.
Deli na tą opuchliznę po zastrzykach najlepsze są liście kapusty lekko rozbite i przyłożone. Może zapach nie najlepszy ale na prawdę działa. Moja mama jak była w szpitalu miała cały bok nabrzmiały i tylko te liście ją ratowały.
Aneczko trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że szybko ci ten ból przejdzie:)
Fajnie, że z Agą już lepiej. Ja zrobiłam zapas soków żurawinowych tak na wszelki wypadek.
Kasiu ja też mam stronę w zakładkach i oddaje swój głos. Więc wygraną masz w kieszeni:)))
Piwonia proszę cię zwolnij kobieto te tempo! Dbaj o siebie i maleństwo. No i oczywiście życze miłego oglądania:)

Oki to ja lecę tego mojego Skarba gdzieś wyciągnąć z 4 ścian. Miłego dnia laseczki!
Będę jutro!

widać że to niedziela takie pustki:wściekła/y::-D
a ja kwitnę z młodym w domu na spacer nie pójdę chyba że na króciutki bo jeszcze brzuch pobolewa a T poszedł do pracy:-( dobrze ze ma wolny wtorek i środę:-)
zaraz zrobię pomidorówkę bo to najprostsza i najszybsza zupa :tak:

A mnie powoli zasypuje ...:wściekła/y:

Aneczka u mnie też pomidorowa, bo nie chciało mi się nic tworzyć :-p właśnie skończyłam robić a na drugie mam udka z kuraka ;-)
Idę zjem zupke a potem biorę się za obieranie ziemniaków i pieczenie udek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry