reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kasia gosci mialam to i czasu nie bylo na pisanie....zreszta sama wiesz jak to jest robota zawsze jakas sie znajdzie a i przyszly tydzien chyba tez bede miala troche zabiegany:)musze jechac zlozyc znow te papiery na ponowny (ostatni) juz egzamin na licencje.....we wtorek samochod przyjezdza juz (ciekawe....i tak nie popracuje hehehhe)...

dobra lece bo do znajomych jestesmy zaproszeni:):):)
milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A odpoczac kiedy zamierzasz w 9msc? czy tez nie wchodzi w gre:wściekła/y::wściekła/y:
Mnie dzis lenistwo totalne opanowalo, ale nie moge w koncu caly dzien spac.
Mam nadzieje ze tym razem zdasz ten egzamin:-)

ja chce wiosne!!!
Chyba deszcz zaraz bedzie padac:baffled::baffled:

30 minut i po spacerku bo kurcze niby słonko jest ale po twarzy wiatr daje fest:wściekła/y:
ale przynajmniej się dotleniliśmy, pies pobiegał i chrupki kukurydziane kupiłam zjem na spółkę z młodym bo mi się zachciało:-p
witaj Aga i miłego dnia życzę
wrrrrrr ja przyszłam a tu pusto

Ostatnia edycja:
Matko jak ja nielubie niedzieli, maly spi juz dwie godziny a ja nie wiem co ze soba zrobic. Kolezanka z sasiedniego forum u miescila mojego linka z konkursem na jeszcze innym forum i efekt natychmiastowy, kochana jest.
W ogole jestem wszystkim wdzieczna za glosy, tak sie wciagnelam w ten konkurs, ze szok.
Mam nadzieje ze maly wstanie w dobrym humorze, ale wyjazd juz dzis nie wypali, za pozno:baffled:

Kasieńko jakbyś podała jeszcze raz linka do konkursu, bo gdzie go zapodziałam. Ja totalne lenistwo miałam wczoraj. Cały dzień w piżamie. Dzisiaj u nas piękne słoneczko, więc z pieskiem spacerowałam ładny kawałek.

Nie ma za co. Z przyjemnością klikam :-) Teraz ja Tobie, może kiedyś Ty mi ;-)

A co właściwie możecie wygrać??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry