reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam niedzielnie:-)
Najlepsze zyczenia Kobiety:-)

Troche mnienie bylo, jako ze potrzebuje ostatnio mnostwo snu, chyba dlatego ze dzidzius rosnie szybko ostatno a z nim moj brzuch;-)
Wczoraj tez bylam zajeta caly dzien, jako ze mieszkanie musimy zmienic coby dzidzi i nam bylo wygodniej to stwierdzilismy ze od kwietnia by bylo najlepiej i wczoraj ogladlismy kilka domow, zdecydowalismy sie na jeden, wiec teraz sie tylko przeprowadzic nam zostalo;-)
Wczoraj udalo mi sie wszyto doczytac w nocy ale ze juz zadnej z Was nie bylo wiec juz nic nie pisalam, ale udalo mi sie zaglosowac na Mateuszka Kasia, no i dzis
znowu:-) Przeslalam lika do moich znajomych rowniez, mam nadzieje ze wygracie!!

Pogoda tu niezbt fajna, pada i wieje, niskie cisnienie musi byc,
przespalam juz pol dnia:crazy:
no ale lasagne dochodzi w piekarniku wiec nie byl to dzien stracony;-)
i bombonierke od meza dostalam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mewa dziekuje po raz setny i bede dziekowac wam bo naprawde jestem wzruszona waszym zaangazowaniem:-)
Przeprowadzka fajnie, moze kiedys wkleisz nam fotki nowego mieszkanka:-):-)Moj brzuszek tez rosnie, tylko tak strasznie wysoko go mam i uciska mnie gdzies na zoladek w zwiazku z tym mam bardzo ograniczona jego pojemnosc:baffled::baffled:

A ja od meza dostalam kg cukierkow owoce morza, i jakos nie moge ich w siebie wcisnac:-):-)A pyszne sa:-)

Kasia to tylko klikniecie, nic mnie nie kosztuje:tak:
Ja sie ok nawet czuje, apetyt mam ale czytalam ze Tobie sie zdarza ciagle wymiotowac:-( nieciekawie
Tez Aneczka ty bidulko to ciagle masz bole brzucha i glowy, nie zazdroszcze:-(

ide ta moja lasagne dogladac, ale wracam zaraz:tak:

Ano niestety Mewa rano i wieczorem czesto mi sie zdarza zwlaszcza jak na czas nie zjem choc troszke. Pociesza mnie tylko fakt ze moja mam ze mna w ciazy wymiotowala cale 9msc jak tylko zjadla cos nie zmiksowanego:szok:
Fajnie miec apetyt moze i u mnie wroci, a moze to i dobrze bo przynajmniej nie tyje duzo:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry