• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mateuszek zaczal chodzic wiec sie w ramach cwiczen za nim nabiegasz teraz:tak:
Mitemil- i bardzo dobrze ze wymioty Cie ominely, nikomu tego nei zycze, chyba nawet zgaga co nigdy nie mialam a ponoc nieunikniona w ciazy mnie nie rusza, byle nie wymioty!
Czesc Martika:-)

reklama
Zgage znam już z przed ciąży, ale jak na razie mi nie dokucza. A prywatny wątek jest taki ciekawy, ze czytam go z otwartą buzią. A Twój filmik Kasiu. Akurat mąż zadzwonił, więc zaraz mu opowiedziałam. Szok normalnie!! :rofl2:

hej dziewczyny słuchajcie mam takie pytanie jestem w 15 tygodniu ciąży a przedwczoraj wydawało mi sie że poczułam lekkie kopnięcie czy to jest możliwe tak wcześnie

Mitemil bedziesz miala troche nadrabiania:wściekła/y::wściekła/y:Dziekuje filmik fajny to bardzo fajna pamiatka ciekawe czy moje obecne dzieciatko tez bedzie takie ruchliwe.

Przy pierwszej ciąży lekarze mówią, ze nie bardzo, ale to bardzo indywidualna sprawa. Więc jeżeli jestes pewna, ze to nie Twoje jelitka, to pewnie dzidziuś :-)

Będę się modlić, żebym też mogła mieć taką pamiątke. Choć pewnie dla Ciebie uczucie średnioprzyjemne!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maritka jesli jestes bardzo szczupla to mozliwe. Jednak nie badz rozczarowana jesli kopniaczki nie beda czeste w pierwszej ciazy regularne ruchy to raczej kolo 20 tyg sie pojawiaja

Będę się modlić, żebym też mogła mieć taką pamiątke. Choć pewnie dla Ciebie uczucie średnioprzyjemne!!
Wiesz ja ci raczej zycze troszke spokojniejszego maluszka, to wspaniale uczucie ale czasem te jego wygibasy to sprawialy po prostu bol. Nie wspominajac ze taki ruchliwy maluch w brzuchu moze zostac bardzo ruchliwym maluchem po urodzeniu, ruchliwym az do przesady:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nie... po urodzeniu wolałabym grzeczną, spokoją dziewczynkę. Pomyślicie, ze wymagająca jestem. Ale widze co chrześniak męża wyczynia. Choć myśle, ze tam widać również ewidentne błędy wychowania bezstresowego :no:

reklama
Witam się raz jeszcze dziś. Widzę, że dużo dzisiaj nas tu nie ma.
Myśmy przed chwilką wrócili. Najpierw obiadek u rodziców, a później niespodzianki od A. No i tak w końcu przyjechaliśmy do domu, bo mimo tego, że ładny dzionek to bardzo się już zmęczona czułam. Teraz szybki prysznic i idziemy się położyć.
Jeszcze raz miłego wieczorka życzę i by każda wasz dzień kobiet miała dziennie. Może zaglądnę to jeszcze dziś.

Maleństwo coraz częściej daje kopniaki :-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry