Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiaaa te cukierki owoce morza uwielbiam!! podziel się!!
Ja zrobiłam sernik, i podjadam ciągle coś czuję że mi sporo przybędzie, ale co tam! ;-)
Zmykam bo mój M już jest tuż tuż, nie widzieliśmy się od czwartku więc znikam i nie wiem czy się dziś pojawię
Miłego wieczoru kochane kobietki :-)
Jak modelka?? Nie zawstydzaj mnie!! Też przed ciążą miałam kilka kg nadwagi. Kasiu żadne zaproszenie na prywatny do mnie nie doszło. Jak mam to zrobić?? Pomóżcie!!
Mitemil wejdz na grupy spolecznosciowe u gory albo w ustawieniach po lewej tam bedzie malymi literkami z bolu po prawej dolacz do grupy, ja tyle razy ci wysylalam ze juz nie wiedzialam czemu nie dolaczasz
Ja dostałam od męża kwiatuszka w doniczce. Ładny. Nawet nasza suczka dostała smakołyk. A dzidziuś nie dostał nic. Mimo, ze pierwsze przepowiadania na usg wskazywały dziewczynkę...
No w koncu, a ja juz myslalam ze sie obrazilas bo wysylalam i wysylam i nic. W koncu dzis wpadl mi na mysl ten email. Ciesze sie ze w koncu jestes z nami