• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja krzątam się dalej i weszłam na wagę (mam ją od pierwszego miesiąca ciąży) i co widzę 2kg więcej. Razem to już 4kg :szok:

To ja poodkurzam, żeby mieć trochę wysiłku fizycznego...:-(

reklama
Mika to fajnie!Jestesmy pierwsi!!!!Mamy ponad 150 glosow konkurencja 95 takze oby tak dalej:-):-)
Ja na apetyt kupilam sobie szyneczke taka ciagnaca, mniam ale jak jem to czuje ze w gardle mi stoi, tak jakby nic wiecej tam juz zmiescic sie nie mialo:wściekła/y::wściekła/y:

Tez bym tak chciale,nie moc jesc,ale nic z tego wchodzi mi wszystko,no i sie tyje,nie wiem dokladnie ile ale troche napewno,musze sobie wage kupic...

Anet ale ty chyba chuderlak jestes tak z avataru widac to jedz, jedz na zdrowko, ja musze jednak troche uwazac, a ze apetycik maly to moze lepiej pokus nie ma

No a jak u gina jestem to zawsze zapominam sie zwazyc,tyle pytan i nowych wrazen,a jak widze dzidzie to wogole o wszystkim zapominam,musze sobie na kartca spisywac o co mialam zapytac,hi,hi...

Mika to fajnie!Jestesmy pierwsi!!!!Mamy ponad 150 glosow konkurencja 95 takze oby tak dalej:-):-)
Ja na apetyt kupilam sobie szyneczke taka ciagnaca, mniam ale jak jem to czuje ze w gardle mi stoi, tak jakby nic wiecej tam juz zmiescic sie nie mialo:wściekła/y::wściekła/y:
a ja juz od dwóch miesiecy zadnej wędliny nie tkłam bo mi nie podchodzi,nie smakuje mi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry