MALINKA2109
Fanka BB :)
A ja tam się nie przejmuje ile przytyje taki szypior ze mnie że przydadza się kilogramy
chyba jako jedyna je chcę!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przy dwóch poprzednich mi sie udało wiec mam cichutką nadzieje że teraz teżMika ja mam plana tak na 10kgAle czy to sie uda??
![]()

a ja zazwyczaj do 50kg ważyłam....takie ze mnie chucherko że mocniejszy wiatr mnie porwać może,,,,,,no ja to chodzacy szkielet normalnie jestem.... zawsze waze gora 56 kilo...![]()

przy dwóch poprzednich mi sie udało wiec mam cichutką nadzieje że teraz też![]()
ja sie ostatnio nie przejmowalam bo strasznie chuda bylam z moim wzrostem 170cm wazylam niecale 60 kg, ale z Matim przytylo mi sie 30 kg i 15 kg nadwagi zostalo, wiec tym razem do tego nie dopuszcze, wiem ze wina moja bylo obzarstwoprzy dwóch poprzednich mi sie udało wiec mam cichutką nadzieje że teraz też![]()
jkbys miała już teraz sporą nadwagę jak ja... toby silna wola Ci pomogła, nie mogę przecież jak wieloryb wygladaćNo to ci fajnie,a zdradz nam ta tajemnice co robisz ze tylko tyle ci sie udaje przytyc? Tez bym tak chciala,hi,hi..

wtedy worek od ziemniaków za ciuszki