• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika,oby ci sie udalo,u mnie to nie realne,przy moim apetycie,waze teraz gdzies ok 64 kg(wazylam sie gdzies w lutym u kolezanki) ,a w poprzedniej ciazy to przytylam 20 kg. wygladalam niezle,hi,hi...ale w ostatnim miesiacu do duzo mi sie wody zatrzymywaly,no i dlugo pozniej nie moglam zrzucic...

przy dwóch poprzednich mi sie udało wiec mam cichutką nadzieje że teraz też :tak:
ja sie ostatnio nie przejmowalam bo strasznie chuda bylam z moim wzrostem 170cm wazylam niecale 60 kg, ale z Matim przytylo mi sie 30 kg i 15 kg nadwagi zostalo, wiec tym razem do tego nie dopuszcze, wiem ze wina moja bylo obzarstwo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry