• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
teraz pomyślałam Deli że cię jeszcze ten pośladek pewnie boli a ja ci tu z kopami wyjeżdżam:sorry2:??
Spoko kopniaki pomogły. Naczynia pomyte. Pranie się robi i ziemniaczki tez już są na obiadek. Jeszcze tylko poprasuje.
Z dupcią wczoraj było strasznie wieczorem już miałam posmarować maścią ale nie. Mamusia wytrzyma by maluszkowi nic nie zaszkodziło. Chociaż A już nie mógł patrzeć jak się męczę i chciał smarować.

Ładna pogoda się robi, a ja nie mam z kim iść na spacer. Może pójdę popołudniu po A do pracy i z nim wrócę?

Dziewczyny, a ja jem wszystko jak leci. Już mam 5 na plusie, ale się nie przejmuje. Idzie mi to tylko w brzuszek więc myślę, że później siłownia i się spali :). Ważne, że maluszek rośnie. Według USG to już jest 20 tydzień :).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry