• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam 175 i 55 kilo... to jestem bardzo chuda...chcialabym zeby po dzidziusiu troche kilo zostalo... bardzo:-D:-D:-D:-D
BASIA to nic dziwnego, że juz tyle przybrałas jak Ty takie chucherko - myślę, że nie masz się co martwić. Moja koleżanka, która jest strasznym szczupakiem też tak w pierwszych miesiacach przybrała a po 3 po porodzie znów figura jak z gazety :tak: Tylko Ci pozazdrościć ;-)

Dziewczyny mam takie pytanko jak chce zmienic lekarza to tylko wystarczy umówic sie na wizyte czy karte tez trzeba wziaść ze sobą od lekarza którego chodze czy tylko karta ciązy wystarczy??

aha niop to dobrze. Ale ciekawa jestem czy bedzie chciał kontynuowac moją ciąże
teraz chodze do faceta taki młody ale pisałam ze ostatnio ze za fajnie nas potraktował. Teraz chce isc do babeczki ponoć fajna jest. No wiadomo kobieta zrozumi nas kobiety a facet co on moze o tym wiedziec tylko ta teoria i praktyka na pacjentkach..:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry