• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
figurki pozazdrościć,a biustem sie nie przejmuj ja tez go nie mam i przestałam juz na to zwaracać uwage
ja się zawsze tym przejmowałam(do teraz bo jest piękny-popadam w samouwielbienie:-D)nawet ładnej bluzki z dekoltem nie mogłam ubrać-ale teraz nadrobie zaległości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja jeszcze prasowanko i spacerek popołudniu. Już się umówiłam z A, że przyjdę po niego. Mam nadzieję, że nie będzie padać. Bo dotlenić się trzeba.

ja się zawsze tym przejmowałam(do teraz bo jest piękny-popadam w samouwielbienie:-D)nawet ładnej bluzki z dekoltem nie mogłam ubrać-ale teraz nadrobie zaległości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
no to tylko sie cieszyć,bo mi nawet teraz niewiele sie zmienił,ale w poprzednich też zbytnio mi nie zmienił wiec taka moja natura chyba,a wszystko przez to,że w wieku 15 chyba lat,miałam ładny nawet spory jak na ten wiek,ale schudłam ponad 15 kg i biust tez polecial

witajcie ja tylko na moment.
Druga noc nie przespana Mała gorączkuje do 39,5 i kaszel ma ze się dusiła. Byłam z rana u lekarza, zapalenie krtani ma, jest taka marudna jak nigdy tylko na rękach by leżała a ledwo ciągne na bez snu
Dobrze że Małego mi nie przyprowadzili bo też chory ale jutro będę miała dwoje:no: masakra:no::no:

witajcie ja tylko na moment.
Druga noc nie przespana Mała gorączkuje do 39,5 i kaszel ma ze się dusiła. Byłam z rana u lekarza, zapalenie krtani ma, jest taka marudna jak nigdy tylko na rękach by leżała a ledwo ciągne na bez snu
Dobrze że Małego mi nie przyprowadzili bo też chory ale jutro będę miała dwoje:no: masakra:no::no:
oj to biedaczka mała.... życzę zdrówka :-)

ja spadam zobaczyć czy mnie w kuchni nie ma hehhehe, coś na obiadek trza wykabinować :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry