• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tak próbowałam i nie mogłam oddać drugiego głosiku
a mi sie zasnęło i własnie wstałam;-)

A wiesz ze da sie oddac drugi raz glos jak sie wylaczy kmpa i wlaczy jeszcze raz ale to nielegalne:eek:
ja proponuje zmazac posta bo jak ktoś z innego to przeczyta to zostaniecie od razu zdyskwalifikowane,a po co

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrze Ci Iwonka.
Miałam się spytac jakiś czas temu (bo mamy termin na ten sam dzień) czyjesz już kopniaki?? Bo u mnie nic...
kopniakow nie,ale ostatnio w piatek czułam takie muśnięcia
mi lekarka powiedziała,zebym spodziewała sie własnie koło 16-17 tygodnia i czekam
a co do spania mnie sie,żadko zdaża spac,chyba tylko w ciąży własnie tak mam

No to czekamy.........
chyba tak

Kasia musze cie zmartwić,jak weszłam w link tej dziewczyny to sie okazało,że nie ty jesteś na pierwszym miejscu tylko aleks i maja juz 318 głosów,jak to jest możliwe,ze jak wejdzie sie w twój link jestes ty na pierwszym?????

juz powoli do tego dochodze,tam pewno jest konkurs w 3 kategoriach??tak,bo on w kategorii niemowlę jest pierwszy,a wy w Mały sposrtowiec,ufff

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uf,alesie objadlam,zrobilam nalesniki i wciagnelam az 4 szt. wiec juz po kolacji jestem,hihi...
Kasia ty sie nie martw,nikt chyba nie zaglosuje przeciw tobie,przynajmniej ja nie ....

Uf,alesie objadlam,zrobilam nalesniki i wciagnelam az 4 szt. wiec juz po kolacji jestem,hihi...
Kasia ty sie nie martw,nikt chyba nie zaglosuje przeciw tobie,przynajmniej ja nie ....
u nas tez dzisiaj były naleśniki z serem
i przed chwilka jadl je moj maż,myślałam,że sie ze mną podzili bo juz nie mógl ,a on ciepnął go w kosz i jestem zła:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry