• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No nie dziwie sie,tez bym byla zla,a z kosza przeciez nie bedziesz wyciagac...
U mnie byly z dzemem z truskawek,bo ser sie skonczyl...;-)

gdzie sie wszystkie podzialy,kolacyjke jedza?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
chyba tak

Kasia musze cie zmartwić,jak weszłam w link tej dziewczyny to sie okazało,że nie ty jesteś na pierwszym miejscu tylko aleks i maja juz 318 głosów,jak to jest możliwe,ze jak wejdzie sie w twój link jestes ty na pierwszym?????
No Piwonia jest w trzech kategoriach my w malym sportowcu prowadzimy, ale jedno dziecko juz depcze nam znow po pietach:baffled:

kasia nie martw się nie dopuścimy do tego żeby ktoś was przegonił:angry:
witam się z powrotem juz w lepszym humorku:tak: mąż przemyślał wczorajszy dzień i przyszedł z kwiatami i prezentem:-) mam nadzieję że te lepsze dni będą trwały dłuuugggo:-)

kobitki brzuszki macie śliczne, szkoda że u mnie przez moje sadełko tak tego nie widać, no i jeszcze te ruchy, chopciaż ja kiedyś czułam jakieś takie dziwne właśnie pulsowanie w brzuchu może to była ta czkawka?????:confused:

reklama
no niby poprawna jest ta z usg :( więc jestem 4 tygodnie w tył ale ta dok, która mi robi usg jakoś mi nie pasi i mam zamiar iść prywatnie żeby ją sprawdzić

ę martwie że jst taka duża różnica, doktorka prowadząca mówiła żebym się nie przejmowała bo skoro ja byłam mała jak się urodziłam to i moje dziecko może być małe i dlatego taka duża różnica w terminach, ale mnie to wszystko nie do końca przekonuje. jutrodo niej jadę więc się popytam i dam znać co i jak:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry