• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
on robil na kopalni i sie pylicy nabawil... pluca mu sie zmniejszaja... wec coraz bardziej sie dusi:-(

moj tez robi tam gdzie ojciec wiec nie wiem czy nie bedzie tak samo....:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną

Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach

Tak myślałam, że dobrze widzę na zdjęciach.
No to trzymam kciuki za parkę.

Dzieki, w srode mam wizyte ale pewnie dowiem sie dopiero za cztery tyg na polowkowym :baffled:
Wlasnie zauwazylam ze ze slaska jestes, a skad dokladniej?

bo u mnie to będzie dziewczynka :-)

To moje gratulacje!! Cieszysz sie?

aneczka, fajny masz brzusio, moj tez juz prawie taki duzy :-D
megaczka, to tak jak u mnie same wielkie te ciuchy ledwo cos wybralam w normalnym rozmiarze, ale wlasnie co sie dziwic u nas tez te babki sa potezne :-D

A ja wlasnie obiadek zjadlam i ide sie polozyc troszke, bo juz nadazyc na wami nie moge :baffled:

Z Katowic :).
Wiesz jak się pokażą z dobrej strony to będziesz wiedzieć co nosisz pod sercem. Trzymam kciuki byś choć jedną płeć poznała.

Wrocilam ze spacerku a tu widze konkurencja mi rosnie w konkursie:eek:
Nie macie pojecia ile zdjec doszlo szok, chyba sie roznioslo. Az strona sie zawiesila, nie moge wejsc na linka:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry