• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia co ty masz za link z tym posadz drzewo?http://kargab.posadzdrzewo.pl
bo nie pisałam wam to jest drzewo,kótre rzeba codziennie do 25 kwietnia jeszcze odwiedzać,żeby urosło 100%,moje ma 78% a to była akcja sadzenia drzewek w realu
jesli macie ochote to zapraszam do szybkiego jego wzrostu,bo chce sie juz go pozbyc
a tu silna brygada sierpniówek wiec moze w kilka dni zniknie drzewko,ja codziennie od pół roku je odwiedzam

bo nie pisałam wam to jest drzewo,kótre rzeba codziennie do 25 kwietnia jeszcze odwiedzać,żeby urosło 100%,moje ma 78% a to była akcja sadzenia drzewek w realu
jesli macie ochote to zapraszam do szybkiego jego wzrostu,bo chce sie juz go pozbyc
a tu silna brygada sierpniówek wiec moze w kilka dni zniknie drzewko,ja codziennie od pół roku je odwiedzam
I dopiero teraz mowisz??:angry::angry:juz dawno trzeba bylo cos pisnac pedze je podlac:wściekła/y::wściekła/y:

A ja zupelnie nie wiem kiedy zaszlam i pozostaje mi tylko liczyc na usg, bo moje @ sa strasznie pokrecone:-):-)
ja też nie wiem dokładnie kiedy zaszłam bo od zawsze miałam pokręcone @ a na dodatek wcześniejsza L mi powiedziała że mam zespół policystycznych jajników i nie daje mi szans na dziecko!!!!!! no chyba że jakimś cudem za kilka lat..... więc próbowaliśmy kiedy tylko nadarzyła się okazja :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry