• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak? i po ilu zaczeli się względnie znosić?
tak żebym nie bała się wyjść do toalety bez wizji że kot mu krzywde zrobi?
nio na początku to tak z 2 tygodnie kocur pilnował swojego terytorium i kilka razy psiakk od niego wyłapał w mordke ale tak po miesiącu juz doszli do jakiegoś porozumienia.Ale to dużo zależy od kota-nasz był bardzo uparty i zazdrosny!!!

ja mam pieska juz rok ale chciałbym jeszcze jednego szczeniaczka ale jak se pomysle ze nasika i zrobi kupe tam gdzie mu sie podoba to muisie odechciewa. A teraz mam spokój bo jak mu sie chce siku to poprosi i go wypusze i sam se lata bo ja na wsi w domku mieszkam to nie mam problemu z psem

kota tez bym chciała ale kot zle wpływa na ci,ąze to odpada a jak sie dowiedziała co kot zrobił raz takiemy znajomemu to mi sie odechciało. tez miał kota i małe dziecko włóżeczku i temu kotku sie spodobało jabuszka adama dzidzi i mógł by zagrysc dzidzie

Ostatnia edycja:
dziękuje Kasia i też mam nadzieje że to nastąpi.
Jagna nie można zakładać że każde zwierze jest złe to samo można powiedzieć o ludziach... Mam nadzieje że wszytko bedzie dobrze bo nie wyobrażam sobie żebym mogła oddać którekolwiek

Aniaso, tez tak mialam piesek byl strasznie zaskoczony kotkiem. Z poczatku byla wojna a potem pokochali sie tak ze kot potrafil na psie spac. Musicie im dac troche czasu;-):-)

reklama
A jaki grzeczny, za nogawką chodzi krok w krok i taki otwarty jest nawet do kota stara sie podejsc a jak kotu sie nie podoba to wraca. Ale wczoraj jak dostał z łapki to rabanu narobił aż myslałam że krzywde mu zrobiła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry