Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jeszcze co do pieska to mam wojne w domu. Kot sie nie moze pogodzić z nowym członkiem rodziny :-( jest oburzona, tym bardziej że w pierwszych 5 minutach bycia w domu zjadł wszytko z jej miski. No ale psiak sie w ogole nia nie przejmuje ba nawet chce sie bawić
tylko jej to sie nie podoba, nawet na mnie jest obrażona...
Witam z rana. Mika najlepszego dla coreczki.
Boli mnie rana po zszyciu krocza, nie wiem co sie dzieje![]()
hej wszystkim, jagna, aneczka:-)Ania tylko ze to juz ponad rok a nie bolala mnie, bardzo szybko sie zagoila nie jest w ogole duza. A teraz naraz cos tam sie dzieje, az sie troche wystraszyla bo mojej mamie tak stara rana zaczela bolec, puchnac i miala operacje wycieciaWitam kobietki:-)
kasiu mnie pół roku rana po zszyciu bolała a jeszcze długi czasem mnie jakby ciągnęła![]()

Tylko ona te blizne miala na piersi

Ale masz fajnieWitam i ja sie z rana.
Kasiu współczuje, po roku czasu chyba nie powinna
Mam już pieska zostało na Kazan bo mąż sie uparłjeszcze co do pieska to mam wojne w domu. Kot sie nie moze pogodzić z nowym członkiem rodziny :-( jest oburzona, tym bardziej że w pierwszych 5 minutach bycia w domu zjadł wszytko z jej miski. No ale psiak sie w ogole nia nie przejmuje ba nawet chce sie bawić
tylko jej to sie nie podoba, nawet na mnie jest obrażona...
![]()
Jak mieszkałam z rodzicami to też mieliśmy psa i kota i na początku się nie znosili ale potem to nawet spali razem!!!
Jagna chyba nie bo co ma macica do kroczaJedynie moze nacisk jej na krocze ale to chyba za wczesnie bo nie jest ani ona ciezka jeszcze ani dzidzia