• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam i ja sie z rana.
Kasiu współczuje, po roku czasu chyba nie powinna:confused:
Mam już pieska zostało na Kazan bo mąż sie uparł:crazy: jeszcze co do pieska to mam wojne w domu. Kot sie nie moze pogodzić z nowym członkiem rodziny :-( jest oburzona, tym bardziej że w pierwszych 5 minutach bycia w domu zjadł wszytko z jej miski. No ale psiak sie w ogole nia nie przejmuje ba nawet chce sie bawić :tak:tylko jej to sie nie podoba, nawet na mnie jest obrażona...:szok:

Witam kobietki:-)
kasiu mnie pół roku rana po zszyciu bolała a jeszcze długi czasem mnie jakby ciągnęła:wściekła/y:
hej wszystkim, jagna, aneczka:-)Ania tylko ze to juz ponad rok a nie bolala mnie, bardzo szybko sie zagoila nie jest w ogole duza. A teraz naraz cos tam sie dzieje, az sie troche wystraszyla bo mojej mamie tak stara rana zaczela bolec, puchnac i miala operacje wyciecia:baffled::baffled:Tylko ona te blizne miala na piersi

dziekuje:-)
a to nie fajnie macie z tymi wymiotamia. mi nie dobrze było przez pierwsze 3 miesiące i wymiotywałam tyklko raz. teraz meczy mnie ból głowy i bule brzucha. wczoraj bardzo dziwnie sie czułam w brzuchu jakoś mnie kuło czy cos sama nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i ja sie z rana.
Kasiu współczuje, po roku czasu chyba nie powinna:confused:
Mam już pieska zostało na Kazan bo mąż sie uparł:crazy: jeszcze co do pieska to mam wojne w domu. Kot sie nie moze pogodzić z nowym członkiem rodziny :-( jest oburzona, tym bardziej że w pierwszych 5 minutach bycia w domu zjadł wszytko z jej miski. No ale psiak sie w ogole nia nie przejmuje ba nawet chce sie bawić :tak:tylko jej to sie nie podoba, nawet na mnie jest obrażona...:szok:
Ale masz fajnie:tak:Jak mieszkałam z rodzicami to też mieliśmy psa i kota i na początku się nie znosili ale potem to nawet spali razem!!!:-D

reklama
Nie wiem zobacze co powie gin, ale to dopiero za dwa tyg:baffled:
Aniaso fajnie masz kocham szczeniaczki, wklej jakies zdjecie, chyba ze to scisle tajne:wściekła/y::wściekła/y:Troche dziwne twoj maz wybral:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry