• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Emy podłamałaś mnie tym że mamy podobne brzuchy:wściekła/y:
bez obrazy ale przecież twój podwójny:wściekła/y::-D
ale pociesz mnie to ze tylko 3 kg przytyłam przy takim brzuchu i biuście też
powiększonym:tak:
dobranoc ja jeszcze 10 min na T czekam i lulki:-)

hejka,
jeszcze ja oczywiscie jestem i przyszlam Wam dobranoc powiedziec, bo nadal nadazyc za wami nie moge
Mika, powiem juz dzisiaj bo jutro moge zapomnniec :baffled: wszystkiego naj, najlepszego dla Twojej corci!!
Dobranoc

Witam was Kochane!!!
A ja już nie śpie:dry: miałam ciężką noc zasnełam po 22 a obudziłam się po 1 i już nie spałam:baffled: masakra zmęczona jestem.Śniadanie już zjadłam ale leżeć już dłużej nie mogłam więc zasiadłam przed kompem:tak:
Co dziś robicie na obiad?He he Wy nawet jeszcze ni zjadłyście śniadania a ja tu z obiadem wyskakuje:-D Ja robie dziś pierogi ruskie i takie z cebulką i pieczarkami mam nadzieje że będa dobre:tak:
No to ide poczytać co wczoraj po południu mnie omineło:-)

Mika wszystkiego najlepszego dla córeczki!!!

Wczoraj byłam u gin wieczorem ale tylko po zwolnienie bo już mi się skończyło.I wizytę mam dopiero 6kwietnia:dry:tak daleko :baffled: masakra.Fajnie że Wy macie wcześniej to będę się cieszyć z waszych wizyt i mam nadzieje że dzieciaczki się ujawnią i pokażą co chowają między nóżkami:-Di spełnią nasze marzenia:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kasia!!
Oj przykro mi że Cię boli:-(

Kasiu nadal masz mdłości i wymioty?
Bo ja przez kilka dni nie miałam a dzis znowu wróciło...:crazy::no::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Malinka. Kurcze zrobila sie jaka twarda, jakby zapuchnieta i boli. Nie mam pojecia co z tym zrobic. Zawsze cos musi sie przyplatac.
A ty bidulko sie nie wyspalas, ja tez wieczorem sie polozylam i nie moglam zasnac bo malenka mnie kopala az mnie fala szczescia ogarnela. Przezywam to 3 raz a za kazdym to niesamowite uczucie:-D
Na obiad nie moge nic wymyslic, nie mam zielonego pojecia:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry