• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną

Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach

Wrocilam ze spacerku a tu widze konkurencja mi rosnie w konkursie:eek:
Nie macie pojecia ile zdjec doszlo szok, chyba sie roznioslo. Az strona sie zawiesila, nie moge wejsc na linka:baffled:
Szkoda, ze zostałam odebrana jako konkurencja, moja Mała startuje w niemowlakach, a Wasza dzidzia w starszych dzieciaczkach, wiec myślałam ze nie bedzie Wam to przeszkadzało, są przecież 3 oddzielne kategorie.
Jeśli mój post został źle odebrany to sory. Pozdrawiam i życzę duzo zdrówka dla brzuszków

reklama
ja tez ide spac,bo sie tylko zdenerwowałam tym gronkowcem,jutro bede wiedziała cos wiecej,oby to nie był gronkowiec
moja młodsza tez ma,ale utajony juz teraz jest,z tego co wiem,to większosć z nas go ma,ale nie zawsze to widac od razu
Dobranoc

witam wieczorkiem,
wróciliśmy z odwiedzin, maleństwo urocze, wkleję trochę zdjęć jak będę jeszcze miała nasze szkraby z usg
był nawet tort to się objadłam

aneczka mamy bardzo podobne brzuchy
a co do seksu to też ostatnio mam wielką ochotę, ale to podobno normalne w 4 i 5 m-cu
nie ma obaw że coś z nami nie tak

kasia, jak to jest, bo ja już dziś drugi raz oddałam głos, to widać można częściej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrywieczór :)
uff miałam dziś troszke robótki, jutro mała imprezka, córka ma urodzinki, kończy 5 lat :) już cały tydzien szaleje i nie może sie doczekać...:-) torcik już mamy - truskawkowy:-)

baska, fotki będą w poniedziałek
na początku wygladały na dwujajowe, ostatnio lekarz powiedział, że już nie jest taki pewien i mogą być jednojajowe albo ze zrośniętymi łożyskami

i wogole razem to można było je uchwycić tylko na początku, teraz trzeba każdego z osobna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry