• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A miło dziś popołudnie spędziłam. A zrobił mi niespodziankę i przyjechał popołudniu do mnei z hamburgerem i moim ulubionym batonikiem. Później zrobiłam sobie spacerek. Jakoś miły dzień dziś miałam. A ty Ewelinko?

reklama
O no proszę. Ja się zastanawiam nad fryzjerem, ale jakoś mi się nie chce iść. Po za tym do końca nie wiem czy ścinać włoski czy nie. Tak m i strasznie lecą, aż boję się, że łysa zostanę.

A u mnie spokojnie. Najadłam się pyz z mięsem i teraz mi ciężko. Fajny ten twój A., że tak cię rozpieszcza.
Aneczko ty mi tu z tesco nie wyjeżdżaj proszę, bo ja za nim też tęsknie:zawstydzona/y: O COMA na Esce Rock leci:-D

Aneczka to dawaj zdjęcie w nowej fryzurze.
Ja jestem umówiona już na kwiecień z farbowaniem przed weselem. I jak będzie ciepło to se blond walnę. A co?

deli ja dwa lata je zapuszczałam ale co robić niby w ciąży są bardziej puszyste ale za to zaczęły się nagle rozdwajać masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poszłam już teraz ale wiem że ok miesiąc po porodzie będę musiała jeszcze krócej (z arkiem tak było zaczęły się sypać i były wszędzie nawet w pampersach) a już dziś 2/3 włosów ścięłam:-(:-(:-(

No właśnie mam tak samo. Wszędzie są moje włosy. Normalnie masakra. Tylko nie wiem czy ścięcie dużo pomoże?

Taka radykalna zmiana. A byłaś już blondynką?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Byłam kiedyś Deli. I podobno też mi dobrze. Ja tak mam że jak zima idzie chce mi się brązu a jak lato to blondu. Ale może zacznę delikatnie od pasemek tylko?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry