• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
już jestempo kilku godzinach nieobecności:-)
gin zaliczony następna wizyta 23
wyniki takie sobie coś się zbliża do anemii więc muszę odpowiednią dietkę walnąć
pytałam o usg 3d no i u nas 200 zł ale położna mówiła że się opłaci, więc za jakieś 5 tygoni idziemy z M na piękny film z naszym maleństwem w roli głównej:-D
a no i najważniejsze słyszałam dziś bicie serduszka naszego maleństwa takie spokojne, aż nie podobne żeby to nasze było:tak: bo my takie nerwusy:-)
cieszę sie,że dobre wieści,a anemią sie nie martw ja co ciąże mam i spoko potem sie wychodzi,tylko dużo witaminek i witaminek trzeba

a ja też lubie piwko i powiem szczerze,że jak mi sie w lecie zachce to pół szklaneczki wypiję od tego nic nikomu nie bedzie,w poprzednich też jak byłam na imprezce o czasami pół lampi wina skosztowałam czy troszke piwka
to nie to samo co cała butelka czy lampa wina,ale w dobrym towarzystiwe malego łyczka można

No troszkę można nie jest zakazane. Ja lubię whisky, ale tego pić nie będę nawet troszkę, bo to mocne. Wypije jak nie będę karmić. No chyba, że tatuś wypije to co mamy jak się małe urodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry