Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie wyganiam go tak jak z papierosami.nie przepadam,ale chyba zdażylo mi sie deczko tego wypić z cola własniepiwonia pysznej whisky nie lubisz z colą lub sprite?
wiesz ja na zadupiu moze nie mieszkam,ale tez wszędzie wścibskie baby sa,ale w domku przecież nikt cie nie widzi co robisz i lubemu możesz łyzka podpićNo ja żeby się spokojnie napić piwka musiałam się jakoś zakamuflować zawsze. Minus mieszkania na zadupiu. Nawet teraz jak idę na miasto to co chwilę "Dzień dobry" słyszę. Aż mnie to drażni.
Deli!No mój whisky uwielbia dosłownie a mnie zapach drażni.A nie wyganiam go tak jak z papierosami.
ładne sąPiwonia,a tak jakos....
możliwe,ze w jakimś tam stopniuNo mi wmawiali wszyscy że absolutnie nie wolno bo alkohol prawie w czystej postaci dostaje się do maleństwa. Ale ja nie biolog, więc mogę się mylić![]()

Zobaczymy się juro rano