• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja żeby się spokojnie napić piwka musiałam się jakoś zakamuflować zawsze. Minus mieszkania na zadupiu. Nawet teraz jak idę na miasto to co chwilę "Dzień dobry" słyszę. Aż mnie to drażni.
Deli!No mój whisky uwielbia dosłownie a mnie zapach drażni.:baffled: A nie wyganiam go tak jak z papierosami.

piwonia pysznej whisky nie lubisz z colą lub sprite?
nie przepadam,ale chyba zdażylo mi sie deczko tego wypić z cola własnie

No ja żeby się spokojnie napić piwka musiałam się jakoś zakamuflować zawsze. Minus mieszkania na zadupiu. Nawet teraz jak idę na miasto to co chwilę "Dzień dobry" słyszę. Aż mnie to drażni.
Deli!No mój whisky uwielbia dosłownie a mnie zapach drażni.:baffled: A nie wyganiam go tak jak z papierosami.
wiesz ja na zadupiu moze nie mieszkam,ale tez wszędzie wścibskie baby sa,ale w domku przecież nikt cie nie widzi co robisz i lubemu możesz łyzka podpić

a co was tak wzięlo wszystkie na zmiany avatarków?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez lubie piwko,ale teraz unikam,w Swieta tylko pol lampki winka wypilam...

Piwonia,a tak jakos....

No mi wmawiali wszyscy że absolutnie nie wolno bo alkohol prawie w czystej postaci dostaje się do maleństwa. Ale ja nie biolog, więc mogę się mylić:sorry2:

Ja nie mam wogóle styczności z papierosami. Jakoś nagle każdy przestał palić w moim towarzystwie :), a co dziwniejsze nawet nie wychodzą palić. Szok.

Moje kochanie wstaję idę na chwilkę do niego

No mi wmawiali wszyscy że absolutnie nie wolno bo alkohol prawie w czystej postaci dostaje się do maleństwa. Ale ja nie biolog, więc mogę się mylić:sorry2:
możliwe,ze w jakimś tam stopniu
ale wiesz to moja trzecia ciąża i napewno taka świeta nie byłam,żeby sie np nie napic łyczka w swoje urodziny czy własnie pół piwka(nie w tej ciąży oczywiscie ,bo w tej nie mogę ,ale to bardziej z innego powodu)i moje dzieci są zdrowe
mam nawet koleżanke ,która nie dojż ze w ciazy piła,to jak karmiła potrafiła sama butelke wina obalic na imprezie i również dzieci ma zdrowe,wiec na to nie ma reguły

Wiem Iwonko, że ty już znasz zagrożenia lepiej ode mnie. Ale to moja pierwsza ciąża i się dygam normalnie. Nie wybaczyłabym sobie, że coś mogłam zrobić nie tak....:sorry2:
Oki ja też pomykam się wypluskać i już do wyrka, bo nie powiem co mnie już boli od siedzenia przed kompem:dry: Zobaczymy się juro rano:tak:
Miłego i spokojnego wieczora;-)

reklama
to sprawa indywidualna kazdej z nas,kto chce to sie napije,a kto nie to nie....ale za duzo to nie zdrowo nawet nie w ciazy...

Pa Efe,ja jeszcze chwilke i tez zmykam,bo jutro juz dopracy,ale mi sie nie chce....:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry