• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dlatego ja uwazam,że jak ktoś sie nie napije nic nie bedzie,a jak sie napije to też nie bede go za to potępiać
teraz nawet liznąć sie boje,ale to z innych wzgledow,wiec tez sie nie tkłam bo sie boje
ja tez pewno zaraz znikne,bo kolacyjke trzeba bedzie jakaś zapodac,choc mi sie jeść niechce

A różnie zależy na czym jak na płótnie to farbami olejnymi.Czasem tylko szkicuje albo kredkami świecowymi:tak:
Ale dowiedziałam się że te farby wydzielają podczas malowania jakieś szkodliwe substancje i nie powinno się malować albo to ograniczyć podczas ciaży i żeby dzidzi potem tego nie wdychało-nie wiem na ile w tym prawdy i jak to szkodzi?
Malinko, jeżeli malujesz olejami, to najwięcej dzidzi może szkodzić terpentyna, same oleje nie są na tyle szkodliwe. Ale jeżeli chcesz mieć pewność to używaj akryli. Nie mają zapachu, nie trzeba ich z niczym mieszać, tyle że to inna technika malowania, pędzle muszą być z miekkiego włosia, te z oleju nie bardzo się nadają. Jeżeli kupisz małe tubki i tylko kolory podstawowe to nawet tak drogo nie wyniesie, a do końca ciaży wystarczy.Maluj dalej, czytaj na temat perspektywy i technik, malowanie to super sprawa!:-)

witam wszystkich, nadrabiam zaległości, ale od rana urosło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj widze że kobitki zaczynają uciekać, ja też pewno za chwilke zniknę bo filmy się zaczną a jeszcze do pracy mam podjechać podrzucić L4 no i po kaskę do szefa bo w cholere wydatków a w portfelu jest tylko pustka:tak:

reklama
No wiem ale niech mu bedzie co do zdjęć to obiecuje że dzisiaj wkleje narazie jak chcecie zobaczyć to możecie na stronce Hunde og tilbehør > Hunde > Labrador Sort/Hvid 8 uger salgsklar... drugie zdjęcie zaraz za mamą
Sliczny szczeniaczek, on jest rasowy?

Malinka2109, sliczne obrazki, masz naprawde talent
_karincia_, Taszka, wasze yorki tez slodziutkie
wczoraj się ważyłam, mam 4kg na plus i dziś zaczynam 20-sty tydzień

Kurcze ja tez mam juz 4 na plus a to moj 16 tydzien… I juz sie boje co bedzie pozniej

moj tez jk ma jechac ze mna po ciuchy to bialej goraczki dostaje... ah ci faceci
A moj za to bardzo chetnie ze mna jezdzi, a I ja to lubie bo on mi zawsze cos fajnego wynajdzie, ja to nigdy znalezc nic ciekawego nie moge a on tak
Ufff doczytalam do konca I az zglodnialam, no takiego tempa na forum to ja jeszcze nie widzialam, ide wsunac jakas kanapke I polezec troszke, moze jakis film bedzie.
Jak nie zasne to jeszcze pozniej zajrze, ale wy to juz pewnie spac bedziecie.
No a jutro lece na kontrole to dam wam znac, moze juz cos wiadomo bedzie.
Trzymajcie sie cieplutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry