Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Malinko, jeżeli malujesz olejami, to najwięcej dzidzi może szkodzić terpentyna, same oleje nie są na tyle szkodliwe. Ale jeżeli chcesz mieć pewność to używaj akryli. Nie mają zapachu, nie trzeba ich z niczym mieszać, tyle że to inna technika malowania, pędzle muszą być z miekkiego włosia, te z oleju nie bardzo się nadają. Jeżeli kupisz małe tubki i tylko kolory podstawowe to nawet tak drogo nie wyniesie, a do końca ciaży wystarczy.Maluj dalej, czytaj na temat perspektywy i technik, malowanie to super sprawa!:-)A różnie zależy na czym jak na płótnie to farbami olejnymi.Czasem tylko szkicuje albo kredkami świecowymi
Ale dowiedziałam się że te farby wydzielają podczas malowania jakieś szkodliwe substancje i nie powinno się malować albo to ograniczyć podczas ciaży i żeby dzidzi potem tego nie wdychało-nie wiem na ile w tym prawdy i jak to szkodzi?
oj napewno,jak zwykle z resztawitam wszystkich, nadrabiam zaległości, ale od rana urosło

Sliczny szczeniaczek, on jest rasowy?No wiem ale niech mu bedzie co do zdjęć to obiecuje że dzisiaj wkleje narazie jak chcecie zobaczyć to możecie na stronce Hunde og tilbehør > Hunde > Labrador Sort/Hvid 8 uger salgsklar... drugie zdjęcie zaraz za mamą
wczoraj się ważyłam, mam 4kg na plus i dziś zaczynam 20-sty tydzień
A moj za to bardzo chetnie ze mna jezdzi, a I ja to lubie bo on mi zawsze cos fajnego wynajdzie, ja to nigdy znalezc nic ciekawego nie moge a on takmoj tez jk ma jechac ze mna po ciuchy to bialej goraczki dostaje... ah ci faceci