Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wczoraj wybrałam sie do kilku pobliskich lumpków i niestety nic dla ciężarnych nie byłoZ to mój powiedział że skoro się obkupiłam w lumpach to mogę sobie odpuścić wypad z nim do normalnych sklepówNo unika jak ognia no!!! I co ja mam z takim zrobić?????
![]()

moj tez jk ma jechac ze mna po ciuchy to bialej goraczki dostaje... ah ci faceci![]()
Będą do małego pokoju, bo jak będzie pogoda to tu najgorzej świeci słońce. dokładnie tak jestPiwonia ja mam tak samo:-) zawsze jedziemy razem po zakupy, ja jemu doradzam a on mi:-) i zawsze jestesmy zadowoleni
a ja nie jem żadnych choc lubie,lekarka mi nie pozwoliła:-(wzielo mnie na fantazje bo jest kwsna a ma slodka czekolade w pojemniku obok... potrafie piec dziennie zjesc.....albo kiszona kapusta... a potem cos slodkiego![]()