• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wróciłam:)
Zmokłam oczywiście:wściekła/y: Jak weszłam do domu to słońce wyszło normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pech to pech. Ale zakupy udane choć drogo dałam za ciuszki (45zł:szok:). Ale najważniejsze, że mi się podobały. No i że pasowały. Bo teraz wszystko muszę mierzyć:crazy: Czego nie lubię. (to zasługa pewnie Piwoni i Sempe)
Obiadu nie ma. Nie chce! To będzie jeść kanapki aż mi sam powie, że ma ochotę na obiad (czyt. walnie skruchę) Ja sobie kupiłam pierogi ruskie:-p
Nie no kurczę słońce coraz ładniejsze:szok:

reklama
Malinka, gdzies mi te swoja chmure mi tu przygnala:szok::angry::angry:Wynocha z nia. Twoja chmura u mnie jest:-DJa jej nie chcialam:baffled::baffled:
Piwonia ty mnie nie strasz bo zaczynam sie bac:sorry2::sorry2:

tak z powodu bakterii które mogą zaszkodzić

ale z drugiej strony tych bakterii w naszych serach takich kupywanych w marketach nie ma w ogóle...podobno są tylko w takich za które na prawde zabuliłybyśmy powyżej stówy....bo tylko te oryginalne sa robione na bazie bakterii bo to bardzo drogi proces dochodzenia sera...ale że informacje mam niepotwierdzone, to zjadłam na razie tylko jeden Valbone - a lubie baaardzo;-)

dziewczyny u mnie normalnie grzmi wole wyłączyć kompa dla bezpieczeństwa.Nie wiem czy potem będe więc mówiePAPA MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!!

Malinka, gdzies mi te swoja chmure mi tu przygnala:szok::angry::angry:Wynocha z nia. Twoja chmura u mnie jest:-DJa jej nie chcialam:baffled::baffled:
Piwonia ty mnie nie strasz bo zaczynam sie bac:sorry2::sorry2:
HEHE u mnie ta chmura daje czadu!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi też "dostarczają " dzieciaczki :-) mowią ze u mnie najlepiej:tak:
1,5roku temu to i kuzynka i kolezanka chciały bym opiekowała się ich dziećmi a ja jednak wybrałam obce hihihi

reklama
moj m jest dupny... wyslalm go do sklepu po fantazje... dzwoni do mnie i sie spiera ze to jest fantasia.... bo tak pisze mowie mu ze czyta sie fantazja a in fantasia.... teraz jak idzie do sklepu to sie smieje ze po fantasie idzie:-D nie ma co bardzo inteligentny:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry