Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciesze sie,ze smakują ja je bardzo lubie i musze jakos znowu zrobić,tylko,że chyba zrobie z połowy porcji bo to dla armii wychodzijestem juz po obiadku,a na deser mam dzis buleczki ala Piwonia( z naszego watku kulinarnego) no rewelka,dziewczyny,sa super....dzieki Piwonia za przepis...:-):-):-)
a ja bardzo lubie jak mam wiecej dzieci w domku,tylko,że w sumie same większe bo najmłodsze ma 2 latkau mnie sie wichura zerwala... padalo jak masakra...a teraz slonce az milo patrzec... a spacer odpada bo bede miala dwojke dzieci do opieki
plus moje
ładna ładnataka u nas pogoda dzisiaj
Nie no straszyć to ja Cie nie chce tylko mówie co miał mój mąż....basia zakladasz przedszkole??
Malinka nie strasz woda w kolanie, mnie tak cos chrupie w tym kolanie, ciagle mi sie cos przyplatuje, zupelnie nieciazowe sprawy