• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
basia zakladasz przedszkole??
Malinka nie strasz woda w kolanie, mnie tak cos chrupie w tym kolanie, ciagle mi sie cos przyplatuje, zupelnie nieciazowe sprawy:baffled::baffled:

nie sa male ale nauczone wszystko pod nos podawac...:-( chlopak siadzie jecszcze na kompa ale dziewczyna bvedzie mi za tylkiem chodzila.. gdzie ja tam i ona... to moja taka nie jest:dry:

to ja opowiem historie kolanową z mojej imprezki sprzed kilku lat,bawiliśmy sie i to dośc porzadnie bo byly tance wyglupy itp. i kolezanka tak szalała,ze coś jej w kolanie nagle chrupło i nie mogła prosto stanąć,no to mój (chwycony)z koleżanka do taxi i do szpitala(tylko on był wtedy najczeźwiejszy jeszcze)tam prześwietlenia bo myśleliśmy,ze noge złamała,ale kolano zaczęło puchnąc i woda podchodzić,zrobiło sie nieciekawie,chcieli operowac,ale że koleżanka po kilku drinkach byla to na żywca rozcieli kolano wode ściągli i tak chodziła 2 tygodnie na ściąganie wody w kolanie,noga usztywniona,potem rehabilitacja,teraz ma nauczke zeby tak nie szaleć,a ona lekko poszczelona to sie w końcu doigrała teraz nawet śladu nie ma po tym wsztskim oprócz tego,ze na każdą zmiane pogody ją rwie kolano

jestem juz po obiadku,a na deser mam dzis buleczki ala Piwonia( z naszego watku kulinarnego) no rewelka,dziewczyny,sa super....dzieki Piwonia za przepis...:-):-):-)
ciesze sie,ze smakują ja je bardzo lubie i musze jakos znowu zrobić,tylko,że chyba zrobie z połowy porcji bo to dla armii wychodzi

u mnie sie wichura zerwala... padalo jak masakra...:-D a teraz slonce az milo patrzec... a spacer odpada bo bede miala dwojke dzieci do opieki:dry: plus moje
a ja bardzo lubie jak mam wiecej dzieci w domku,tylko,że w sumie same większe bo najmłodsze ma 2 latka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taka u nas pogoda dzisiaj

Załączniki

• Moje foty-0039.jpg
    Moje foty-0039.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry