• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie Malinka same kachlaki na nich obiadu nie ugotuje moglabym isc do mamy na gore ale maly spi a samego go nie zostawie, najwyzej obiad bedzie jak wroci szanowny:dry:

reklama
No Kasiu to kiszka.
Dziewczyny jak bym nagle znikneła to znaczy że nie mam prądu. Bo idzie taka straszliwa ta chmura i wiatr wieje silny masakra-u nas jak tak jest to często prądu nie ma:crazy::dry:nawet ze dwa dni kiedyś nie było....

a ja jestem na etapie zachcianek ciągle czegoś szukam a jak już się zapcham to mi niedobrze i żałuje ze zjadłam muszę znaleźć jakiś sposób żeby się powstrzymywać przed tymi zachciankami w przeciwnym razie do porodu będą musieli mnie zakulać :-(

A ja wlasnie lubie sobie posiedziec. Chyba za gruba jestem bo mi sie chodzic nie chce i wiecie co pamietacie moje kolano, przeszlo samo bez kremow a teraz to samo przeszlo na drugie, boli jak diabli nie moge nogi zgiac, chyba mam cos ze stawami, trza bedzie ortopede odwiedzic:baffled::baffled:

A ja wlasnie lubie sobie posiedziec. Chyba za gruba jestem bo mi sie chodzic nie chce i wiecie co pamietacie moje kolano, przeszlo samo bez kremow a teraz to samo przeszlo na drugie, boli jak diabli nie moge nogi zgiac, chyba mam cos ze stawami, trza bedzie ortopede odwiedzic:baffled::baffled:
Oj to nie dobrze że Cie drugie boli.Mojego jak bolało to się okazało że ma wode w kolanie i dostawał bolesne zastrzyki:baffled:
No i u mnie już leje-nie no bomba normalnie....

reklama
jestem juz po obiadku,a na deser mam dzis buleczki ala Piwonia( z naszego watku kulinarnego) no rewelka,dziewczyny,sa super....dzieki Piwonia za przepis...:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry