• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tez sie juz zegnam,narka i do jutera pa,pa
Ja to jutro dopiero po poludniu zajze i znow lektore niezla bede miala...hi,hi....
Piwonia ja tez mam zgage ale to juz normalne u mnie w ciazy....eh,aby do porodu...hi...hi....
NO TO PA,DO JUTRA .....:-):-):-):-)

Witam sie ponownie dzisiaj.
Ann no w książeczce ma labrador więc myśle że tak ;-)
Lece zobaczyć co naprodukowałyście :-)
wiesz pytam z ciekawosci, bo on ma bialy krawacik, a mamusia wyglada troszke inaczej niz np moj a one sa wszystkie takie same, a tez mam czarnego, a "czystego" labradora z krawatem jeszcze nigdy nie widzialam, ale i tak jest slodki ;-):tak::-D
a oto i on:

Doczytałam że macie problemy z kupieniem ciuchów ciążowych. Tutaj nie ma problemu, tyle że nie zawsze sa tanie. Czasem coś na charity shopach mozna znależć. Ja nie mam problemów, spodni mam kilka par. Wkleję zdjęcie z jednymi fajnymi, jak ktoś potrafi szyć to łatwo samemu pokombinować.

Witam Dziewczyny :-).
Trzy dni w plecy i chyba czytania na parę godzin. Może dam rade dzisiaj.
Weekend miałam bardzo fajny. Tak jak pisałam, byliśmy w górach i w niedzielę była cudowna pogoda, więc trochę pospacerowaliśmy.
Dobra, teraz zabieram się za czytanie :-D

ja tez sie juz zegnam,narka i do jutera pa,pa
Ja to jutro dopiero po poludniu zajze i znow lektore niezla bede miala...hi,hi....
Piwonia ja tez mam zgage ale to juz normalne u mnie w ciazy....eh,aby do porodu...hi...hi....
NO TO PA,DO JUTRA .....:-):-):-):-)
ja zgage tez w kazdej ciąży miałam,ale znacznie później niż w tej

Ann:) to jutro czekamy na wisci po wizycie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
w sumie to on jedyny miał krawacik reszta była cała czarna, a nie przepraszam jeszcze jedna sunia miała ale mniejszy. Ja sie powoli na dzisiaj żegnam, ide jeszcze przed TV a potem nyny.
Dobranoc wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry