• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej ooo witam sie druga

a ja teraz na chwile ile moge bo bo od 8 czy od 9 nie ma byc prądu do 14:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe co ja bede robic przez ten czas:-(:-(:-(

ale bede lepic pierogi ruskie bo mi sie zachciało to mi zleci to przyrobie wiecej bo i mamusi chce jeszcze zawiesc:-):-):-):-)

a tu pusto jeszcze nima nikogo?????

Witam wszystkich. Moj synek wstal o 6ej, boze kiedy ja sie wyspie:baffled:
Milego dnia zycze:sorry2:

liste podpisała czyli oddałam głosik:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkie jeszcze spia, tez bym chciala. Tydzien temu bylam w tej samej sytuacji brak pradu od 8ej do 16ej. Boze myslalam ze zwariuje, moj maly przyzwyczajony do bajki ze oglada to marudny na potege i jeszcze padalo wiec ze spaceru nici.

reklama
Wszystkie jeszcze spia, tez bym chciala. Tydzien temu bylam w tej samej sytuacji brak pradu od 8ej do 16ej. Boze myslalam ze zwariuje, moj maly przyzwyczajony do bajki ze oglada to marudny na potege i jeszcze padalo wiec ze spaceru nici.

niop u mnie tez nie zaciekawie za oknem ale bede robic pierożki to mi zleci.
ja tez duzo spałam ale zrobiłam przemebkowania i przeniosłam telewizior do dużego pokoju i jak tylko sie obudze to biegiem na tv:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry