• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki za glos, spadlismy troche.
No ja tv za duzo nie ogladam bo dopoludnia to maly oglada Swojego Tomka i przyjaciele a po poludniu starszy jeczy o bajki. I tak jedynie wieczorem mozna cos obejrzec. Ja nie mam pomyslu na obiad

reklama
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia ,
jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości ,
wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.

Maggie najlepsze zyczenia
z okazji twojego slubu

Witam sie z rana.

Maggie najserdeczniejsze życzenia oby teraz w Twoim życiu gościło pełno miłości i szczęścia.

A z innej beczki to dziewczyny pępek zaczoł mi powoli wychodzić :szok: a miałam nadzieje ze mnie to ominie :-(
Kasiu głos oddany nie martw się bedzie dobrze. Moze tu w jakimś głównym ogólnym wątku BB się zapytaj czy by nie pomogły... wszytkich forumowiczek jest tu od groma :tak:

Aniaso to raczej nie ma sensu dziewczyny nie zwracaja uwagi na obce posty. Trudno oby sie utrzymac w pierwszej trojce.
Co do pepka to szkoda ze ci wylazi bo ubranie potrafi draznic, mam kolezanke to zaklejala plasterkiem, bo sobie obtarla, ja mam zawsze plaski

Ja jestem mężatką od grudnia, ale ślub kościelny jeszcze przedemną :-)
A kiedy?????????;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Dziewczyny!!

I ja dołączam się do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!

Już zagłosowałam na Mateuszka i drzewko też odwiedziłam!!
Kasiu nie martw się napewno będziesz w czołówce!!!
Co do obiadku wczorajszego-to był pyszny i powiem wam że zrobiłam farsz do pierogów z podsmażonych pieczarek i cebulki na ostro-było mniam mniam:-D
A dziś to zsiadłe mleczko zimniaczki i jakaś surókwka i wystarczy coś mi ostatnio mięsko nie wchodzi:no:

Ja jestem mężatką od grudnia, ale ślub kościelny jeszcze przedemną :-)
Hehe ja też nie mam kościelnego!!Chcemy zrobić razem ze chrzcinamy-taki mam plan!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry