• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka na pewno dam znać jak wrócę.:sorry2: Ale u mnie to wyprawa do miasta oddalonego ponad 30km więc się nie denerwujcie. Mam mieć pierwszą rozmowę z położną normalnie:szok: Nie wiedziałam, że takie też przyjmują.

reklama
Bo ja jestem tłuściutka. Zaczęłam ciążę od 83 kilo, i już wtedy wygladałam jak w ciąży.
A o ruchy sie nie martw ja w pierwszej ciąży zaczęłam czuć po 20 tyg. a nawet teraz wiele nie czuję. dopiero zaczynam dostawać kopniaczki. Czuje jak się małe wierci, i jest mi tak jakby cięzko.

Malinka na pewno dam znać jak wrócę.:sorry2: Ale u mnie to wyprawa do miasta oddalonego ponad 30km więc się nie denerwujcie. Mam mieć pierwszą rozmowę z położną normalnie:szok: Nie wiedziałam, że takie też przyjmują.
No to masz spory kawałek ja do miasta to mam koło 10km.
Ja to żeby porozmawiać z położną to będe się do szkoły rodzenia zapisywać!

Bo ja jestem tłuściutka. Zaczęłam ciążę od 83 kilo, i już wtedy wygladałam jak w ciąży.
A o ruchy sie nie martw ja w pierwszej ciąży zaczęłam czuć po 20 tyg. a nawet teraz wiele nie czuję. dopiero zaczynam dostawać kopniaczki. Czuje jak się małe wierci, i jest mi tak jakby cięzko.

bo już sie martwilam ze moze cos sie stało a go g ide dopiero za tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Efe a myslisz ze tak mozna bo jak wylanczam kompa to znow moge glosowac ale nie wiem czy sie nie kapna w koncu i co bedzie:baffled:
Myślę Kasiu, że cię ta strona identyfikuje po numerze IP. Więc jeżeli będziesz przerywać i ponawiać połączenie to komp będzie zmieniał adres IP i będziesz mogła oddawać głosy za każdym razem. A u nich będą tylko widoczne różne numerki IP. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry