• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam w ten paskudny deszczowy poranek
mi od rana krew z nosa sie leje
głowa pęka
głosik oddany i jak na razie znów prowadzisz,ja ide przypomniec na moim forum o głosiki

MAGGIENiech ten cudowny dzień
na zawsze zostanie
w Waszej pamięci
jako najszczęśliwsza chwila
a miłość, radość i szczęście
niech towarzyszą
przez całe Wasze
WSPÓLNE ŻYCIE...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Piwonia mi też często krew z nosa leci i nie wiem z jakiego powodu....:confused: I jeszcze Ci głowa boli-przykro mi:-(najgorsze połączenie

Hej Sempe.I CIebie boli głowa!!Oj wy biedne z tymi bólami:no:głowy...

do tych bóli głowy to juz sie przyzwycziałam,chyba tak do końca bede miala
a co do nosa to w ciąży może sie tak zdarzac,w poprzedniej też tak miałam,ale nie martwie sie tym zbytnio,choć mam kłopot z zatamowaniem,bo ja mam bardzo słabą krzepliwość

sempe miałam miałam,bo ja jestem migrenowiec i nawet sie leczyłam na to

to tak jak ja, zastosowałam 7miesięczną kurację i muszę powiedzieć ze dobry rok nie miałam migren a od kiedy zaszłam w ciąże to na nowo się zaczęło

Miranda znasz się na technikach malowania!A może Ty też malujesz???
kiedyś malowałam, zdawałam na ASP ale mnie nie chcieli:-). Malarstwo nie jest moją najmocniejszą stroną, leń ze mnie straszny. Mówi się że 10% to talent a 90% to ciężka praca. No ja mam 5% talentu i zero pracy:-D.Ale jak malowałam to się świetnie bawiłam. Tyle że miałam pracownię i nie musiałam sie rozstawiać z sztalugami i wszystko miałam na miejscu. Wolę szyć, i to właśnie robię.

reklama
to tak jak ja, zastosowałam 7miesięczną kurację i muszę powiedzieć ze dobry rok nie miałam migren a od kiedy zaszłam w ciąże to na nowo się zaczęło
no ja leczyłam sie dobre 2 lata temu i była mała poprawa,potem musiałam przestac bo miałam od leczenia kłopoty z żołądkiem i znowu bóle wracają,no nic widocznie taka juz nasza uroda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry