• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam laseczki z rańca:)
Ja dziś z jedną myślą się obudziłam - ginekolog. I jak nie zaliczę o 15, to mi serce stanie z nerwów. Dla zmyłki piję cappucino zamiast kawy.
:sorry2:

dzień dobry.
Meggi ale ci zazdroszczę, sama bym jeszcze chętnie ślub wzięła. Szczęścia , miłości ,spełnienia i wszystkiego czego pragniesz.
Kasiu chciałam zaglosować na dwa kompy, poszłam do męża i zagłosowałam, a u mnie w laptopie mi mówi że głos został oddany. Nie wiem o co chodzi? Wchodziłam przez twój link, i bez linku. nierozumię. Moze spróbuję po pracy.

Ach Kasiu przykro mi z powodu konkursu. Ale jak się dzisiaj postaramy to przegonimy. Najważniejsza to systematyczność! Bo obcy falami mogą głosować a my codziennie. A nawet dwa razy dziennie. Mam zmienne IP i jak wczoraj wyłączyłam kompa jak szłam na zakupy tak później udało mi się zagłosować drugi raz;-) Także dziewczyny które wyłączają kompy (np.laptopy) mają szanse oddać więcej głosów! No zależy od operatora oczywiście. Miranda wy macie pewnie ruter i on ma jeden sygnał.

Meggie ja również życzę dużo szczęścia :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry