Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o prosze a więc też malowałaś-pochwal się masz jakieś obrazki?A tak konkretnie to co szyjesz?kiedyś malowałam, zdawałam na ASP ale mnie nie chcieli:-). Malarstwo nie jest moją najmocniejszą stroną, leń ze mnie straszny. Mówi się że 10% to talent a 90% to ciężka praca. No ja mam 5% talentu i zero pracy.Ale jak malowałam to się świetnie bawiłam. Tyle że miałam pracownię i nie musiałam sie rozstawiać z sztalugami i wszystko miałam na miejscu. Wolę szyć, i to właśnie robię.
No to masz talent i do szycia fajnie!!!!nie mam obrazków, wszystko w polsce, część po prostu wyżuciłam, nie trzymam obrazków. A szyję w pracy takie tam miśki, pingwiny, nuda, ale czasem księżniczki piotrusie pany. Wtedy moggę sama projektować i szyc co chcę. Szyję też w domu, dla znajomych ostatnio 2 sukienki spłodziłam, teraz dla męża będę bluzkę koszulową.
Lecę do pracy pa

Dziekuje bardzo czepiam sie juz czego moge i wiecie co jest odzew ludzie jednak maja dobre serca. Nie wchodzilam tylko na malutkie dzieci bo tam juz maja swoje glosowania i nie bede im sie wtryniac.:-)I tak dziekuje wszystkim za pomocKasiu widziałam cię na mamach z Leeds i poleciłam cię, może pomoże
??????????Sory ale chyba zacofana jestem bo nie wiem o co chodzia ja zamiast suszyc włosy to próbuje kusudama![]()

hmmm ja też nie wiem o co chodzi?????????????Sory ale chyba zacofana jestem bo nie wiem o co chodzi![]()